Σε «πολιορκία» το σπίτι της Πισπιρίγκου: Η μητέρα και η αδελφή της ζήτησαν να τους φυγαδεύσει η αστυνομία

featured image

Σε πολιορκία από το πλήθος ήταν το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της από την Αστυνομία με την οικογένειά της να ανησυχεί.

Την ανάγκη να φυγαδευθούν προκειμένου να γλιτώσουν από την οργή των γειτόνων τους στην Πάτρα εξέφρασαν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, νωρίτερα απόψε η αδελφή και η μητέρα της 33χρονης, που βρίσκονται στο εσωτερικό του σπιτιού με άλλους συγγενείς, ζήτησαν τη βοήθεια της αστυνομίας προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια. Το σπίτι ήταν σε πολιορκία από το παρευρισκόμενο πλήθος. Ήδη αστυνομικοί έχουν φτάσει στην οδό Μπιζανίου προκειμένου να φυγαδεύσουν τα πρόσωπα που βρίσκονται μέσα και επιθυμούν να μεταβούν σε άλλο συγγενικό σπίτι, έξω από την Πάτρα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ευαγγελάτο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άφωνο το Πανελλήνιο με την αναισθησία των «γονιών» της Πάτρας

Αναβρασμός επικρατούσε ήδη από νωρίς το απόγευμα στη γειτονιά όπου διαμένει η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σταδιακά, άρχισε να συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος, με την κατάσταση να γίνεται έκρυθμη. Ενδεικτικό είναι ότι πλήθος κόσμου επιχείρησε να λιντσάρει τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι.

Οι πολίτες χτυπούσαν τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους βρίσκονταν μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.


Δείτε φωτογραφίες έξω από το σπίτι πολιορκία

πολιορκία [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.