Θρίλερ στην Πάτρα – «Όλα δείχνουν έγκλημα και δράστες, όχι δράστη»

featured image

Κοντά στη λύση του μυστηρίου με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι οι Αρχές και εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να αποκαλυφθούν όλα. Τα σενάρια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών είναι τρία:

-παθολογικός θάνατος -ύπαρξη τοξικής ουσίας στο αίμα -ασφυκτικός θάνατος

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

«Είναι λογικό οι άμοιροι αυτοί γονείς να περιμένουν απαντήσεις. Απαντήσεις περιμένει και όλη η ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star, τονίζοντας ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο των καταθέσεων:


“Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη. Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον τους δράστες και όχι τον δράστη αυτού του στυγερού εγκλήματος.”

«Εκτιμώ ότι δε θα έχουμε δράστη, αλλά δράστες. Δεν περιμένω να δουν το φως της δημοσιότητας οι τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού πριν φτάσουν στον Εισαγγελέα. Είναι καθαρά διαδικαστικό πλέον το θέμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε απαντήσεις», πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Απαντώντας σε ερώτημα του Σπύρου Λάμπρου για το αν πρέπει να γίνει σύγκριση του θανάτου της Τζωρτζίνας, του παιδιού που κατέληξε τελευταίο, με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι πρέπει να γίνει.

«Οι δράστες και στους τρεις θανάτους είναι ίδιοι, δεν μπορεί να είναι άλλοι. Σέβομαι τον πόνο αυτών των γονιών, αλλά πρέπει να περιμένουν. Σήμερα είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», κατέληξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.