«Οι δράστες και στους τρεις θανάτους είναι ίδιοι»

featured image

Οι συμπτώσεις και τα ευρήματα στους θανάτους των τριών παιδιών έχουν οδηγήσει την έρευνα και σε άλλα μονοπάτια, με τις Αρχές να ψάχνουν τα πάντα γύρω από αυτή την περίεργη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Εν τω μεταξύ, αποκαλυπτικός για την υπόθεση της Πάτρας είναι ο Γερμανός ιατροδικαστής που έλυσε την υπόθεση με τους τρεις θανάτους των παιδιών της ίδιας οικογένειας στη Γερμανία.  «Ένας θάνατος βρέφους μπορεί να συμβεί σε μια οικογένεια. Δεύτερος θάνατος βρέφους στην ίδια οικογένεια είναι εξαιρετικά ύποπτος, αλλά ο τρίτος είναι απόδειξη ανθρωποκτονίας» σχολίασε.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύζυγος Ουκρανού πρώην πολιτικού συνελήφθη με 28 εκατ. δολάρια μετρητά στα ουγγρικά σύνορα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεσάλωσε στο instagram fitness model – Χαμός με τις ΦΩΤΟ!

«Η υπόθεση είναι ήδη δεμένη. Πολύ σύντομα θα έχουμε μάλλον τους δράστες και όχι τον δράστη αυτού του στυγερού εγκλήματος. Εκτιμώ ότι δε θα έχουμε δράστη, αλλά δράστες. Δεν περιμένω να δουν το φως της δημοσιότητας οι τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού πριν φτάσουν στον Εισαγγελέα. Είναι καθαρά διαδικαστικό πλέον το θέμα. Οι δράστες και στους τρεις θανάτους είναι ίδιοι, δεν μπορεί να είναι άλλοι. Σέβομαι τον πόνο αυτών των γονιών, αλλά πρέπει να περιμένουν. Σήμερα είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» πρόσθεσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.