Συγκλονιστική μαρτυρία: «Μόνο σβάστικες και βιβλία για τα SS είδα στην Ουκρανία – Τα δυτικά ΜΜΕ λένε ψέματα»

featured image

Τι δήλωσε ο Giorgio Bianchi

Ο Giorgio Bianchi, Ιταλός δημοσιογράφος, κινηματογραφιστής, φωτορεπόρτερ, έριξε «βόμβες» για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδεται από τα δυτικά ΜΜΕ. 

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Giorgio, εμμέσως πλην σαφώς επέκρινε τις Δυτικές χώρες, για τα ψέματα, που χωρίς δισταγμό, καθημερινώς παρουσιάζουν, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

Έστειλε ένα βίντεο στον Πρόεδρο της Ιταλίας, όπου με κάθε λεπτομέρεια υποστηρίζει την θέση του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ευαγγελάτο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Άφωνο το Πανελλήνιο με την αναισθησία των «γονιών» της Πάτρας

Μεταξύ άλλων, ο Μπιάνκι παρατήρησε, κυρίως, ότι «σήμερα πολλοί βιάζονται να κατηγορήσουν τη Ρωσία για κλιμάκωση της έντασης», όπως αναφέρει το πρακτορείο RIA Novosti.

«Ωστόσο όταν πρόκειται για τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς κατά της Γιουγκοσλαβίας, την εισβολή των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, το Ιράκ, τη Συρία και στο Αφγανιστάν, η Δύση σιωπά πεισματικά για κάποιο λόγο και δεν θέλει καν να το θυμάται». 


«25.000 τόνοι βομβών έπεσαν στο Βελιγράδι, κατά τα άλλα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αλλά όταν τους το υπενθυμίζεις, κάνουν πως δεν σε ακούνε, κλείνουν τα αυτιά τους». 

«Όσον αφορά τα ρεπορτάζ των δυτικών μέσων ενημέρωσης για την κατάσταση στην Ουκρανία, ειδικά όταν παρουσιάζονται στην ιταλική τηλεόραση… παραμένουν αποστασιοποιημένοι, δεν σχολιάζουν απολύτως τίποτα», πρόσθεσε ο Ιταλός δημοσιογράφος. «Εγώ θα σας μιλήσω για την δική μου προσωπική εμπειρία στην Ουκρανία», είπε.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να επισκεφθώ τις πρώην στρατιωτικές βάσεις της Ουκρανίας, και τι είδα; Μόνο σβάστικες, βιβλία για τα SS και τον Μουσολίνι. Αυτό το κράτος κύριοι, έπαψε να είναι δημοκρατικό από το 2014 και έπειτα. Ως αποτέλεσμα του νεοναζιστικού πραξικοπήματος. Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ουκρανία», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Σε όσα τηλεοπτικά κανάλια έχουν παραχωρήσει συνεντεύξεις… από τις δύο ώρες που βιντεοσκοπούν τις συνομιλίες, μόνο τα 30 λεπτά παρουσιάζουν. Διαχωρίζουν αυτά που θέλουν δηλαδή. Είχα κάνει μια αποκλειστική ηχογράφηση στην Μαριούπολη και ποτέ κανείς δεν την δημοσίευσε. Αυτές οι τακτικές είναι λάθος! Ζητώ να ληφθούν υπόψιν όλα όσα έχω πει…»

«Πρέπει να επιλέξετε… αν θα είστε υπέρ ή κατά του ΝΑΤΟ, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς». 

pronews.gr

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.