Παντρεύτηκε τον σύντροφό του, άλλαξε επίθετο: Ο Εθνικός Σταρ, Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, έγινε ένας άλλος

featured image

Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος ή αλλιώς, όπως είναι γνωστός, ο Εθνικός Σταρ μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη ζωή του.

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος. Ο γνωστός και ως Εθνικός Σταρ, αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα και αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί με τον σύντροφό του, αλλά και πως έχει αλλάξει το επίθετό του.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Εθνικός Σταρ

«Θέλω να συστηθώ στον κόσμο. Είμαι ο Εθνικός Σταρ, Ανδρεούλης Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης. Το επώνυμό μου έχει αλλάξει. Έχασα τη μητέρα μου. Η γιαγιά μου με μεγάλωσε από έξι ημερών. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί. Με υιοθέτησε δυο χρόνια πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ένα τεράστιο πένθος. Πέρασα τραγικά» είπε αρχικά ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγό του, Στέφανο. Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος τόνισε: «Ο Στέφανος για μένα έκανε το εξής… Χωρίς να το καταλάβω με πήρε από το μνήμα της μάνας μου και με πήγε ένα βήμα πιο κει. Ο Στέφανος έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά και ένα περίεργο χαρακτήρα. Πάντα τα είχε. Τον αγάπησα και τον έβαλα ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τη μητέρα μου.

Η γιαγιά του Στέφανου με αγκάλιασε. Η μητέρα του Στέφανου έβγαλε ένα πρόσωπο απέχθειας για μένα. Όλα αυτά θα απαντηθούν, δε θα μείνουν έτσι. Εγώ έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά από τον σύζυγό μου, αλλά.. τον λατρεύω. Είναι πολλά χρόνια μικρότερος μου. Δεν έχει καμία σημασία αυτό».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.