Αλέξης Τσίπρας: «Είμαι ο αυριανός πρωθυπουργός, έχω μεγάλη ευθύνη για την χώρα»

featured image


Tην έναρξη της προεκλογικής περιόδου σήμανε η φράση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη «μυρίζουν εκλογές».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε σε Πιερία και Θεσσαλονίκη, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένη η επίσκεψή του στην Τρίπολη. Με την σειρά του και ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Αλέξης Τσίπρας



Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός βρισκόμενος τις προηγούμενες ημέρες στην Καλλιθέα δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές. Και δικαιολογημένα, θα έλεγα, καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη. Και καθώς πια οδεύουμε προς το τέλος της θητείας μας, μπορούμε με αυτοπεποίθηση να κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια και να τους πούμε: ναι, σε αντίθεση με αυτά τα οποία έκαναν οι προηγούμενοι, εμείς ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Και διεκδικούμε το δικαίωμα να κυβερνήσουμε τον τόπο για ακόμη μία τετραετία για να συνεχίσουμε αυτή την πορεία την οποία έχουμε χαράξει».

Από την άλλη πλευρά σε αντίστοιχες δηλώσεις είχε προβεί πριν καιρό και ο Αλέξης Τσίπρας. «Έχω ευθύνη ως σημερινός αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανός πρωθυπουργός, να είμαι εδώ και να καταγγέλλω στον ελληνικό λαό, που είναι ο τελικός κριτής. Και κοντοζυγώνει η ώρα» είχε σημειώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.