Η Κατερίνα Παπουτσάκη μόνη στις γιορτές μετά από 10 χρόνια, η φωτό που ανέβασε

featured image


Τα πρώτα της Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά πέρασε φέτος η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στο εορταστικό τραπέζι και άλλη μια με τον γιο της, ο οποίος πετάει στον ουρανό ένα φανάρι.

«Οι ευχές μας ας ταξιδέψουν στο σύμπαν με την ελπίδα να γίνουν πραγματικότητα! Χρόνια πολλά! Να περάσετε υπέροχα με τους ανθρώπους που αγαπάτε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Instagram της Κατερίνας Παπουτσάκη:



«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει… Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα.

Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση. Είναι πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε», είχε πει η Κατερίνα Παπουτσάκη στη Φαίη Σκορδά.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.