«Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κλείσουν πολλά σπίτια…»

featured image


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Τραϊάνα Ανανία.

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με την πίστη και τον Θεό, τον λόγο που η μεγαλύτερη σχέση κράτησε 6 μήνες, αλλά και το κίνημα metoo.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό, σε βοηθάει να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρολό από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ, είναι ένας τρόπος να προσπαθώ να είμαι σε αβλάβεια. Επειδή έχω πολύ θυμό, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω. Ήμουν σε χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί να βοηθάει να πιστεύεις «σαμπόταρε» την πίστη σου», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.



Για το κίνημα metoo και τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου, η Τραϊάνα Ανανία απάντησε: «Μακάρι να βγουν και άλλα. Έχει βγει μόνο το 20% και μακάρι να βγει και το άλλο 80%. Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, αλλά δεν πρόκειται γιατί είναι πολύ κλειστός χώρος και όλοι γνωρίζουν τι έχουν κάνει. Είπα πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί νομικά δεν θα βρω το δίκιο μου», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Η Τραϊάνα Ανανία είπε επίσης: «Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πρωταρχικό ρόλο, τον βάζω πάνω από όλα. Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει 6 μήνες, η ορμόνη του έρωτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό, υπάρχουν συνέπειες».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.