«Με έχουν επισκεφθεί φαντάσματα» - Σοκάρει ο Πάνος Μουζουράκης

featured image


Πολλοί μπορεί να πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος για παράδειγμα, ο οποίος επηρεάστηκε από μία ιστορία που του αφηγήθηκαν οι γονείς μίας από τις πρώην του και έκτοτε θεωρεί πως αυτά τα όντα είναι ανάμεσά μας.

«Εγώ πιστεύω σε εξωγήινους. Μια πρώην σχέση μου, τα είχα με μια κοπέλα από την Τσεχία τότε, κάποια στιγμή έτσι όπως περπάταγαν στον δρόμο, ήρθε πάρα πολύ κοντά τους κάτι πολύ ανεξήγητο. Τώρα, να μου λένε ψέματα ο πατέρας και η μητέρα της που είναι σοβαροί άνθρωποι, δε νομίζω», εξήγησε χαρακτηριστικά.



Υπάρχουν, όμως, και μερικοί οι οποίοι πιστεύουν στα φαντάσματα και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος απάντησε για το συγκεκριμένο ζήτημα στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Τρίτης 13/12.

Ο Πάνος Μουζουράκης, τον οποίο τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε στην τηλεόραση μέσα από το The Voice και ο οποίος πολύ πρόσφατα έκανε γνωστό τον χωρισμό του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, λοιπόν, για το αν έχει φτάσει ποτέ στο σημείο να συμπεριφέρεται όπως ο παιδικός ήρωας “Σκρουτζ”, είπε:

«Με έχουν επισκεφθεί φαντάσματα», τα οποία, όπως επισήμανε, του έλεγαν: «Άλλαξε, άλλαξε, άλλαξε».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.