Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου – «Με έσωσε το panic button»

featured image


Έναν εφιάλτη έζησε στα χέρια του συντρόφου της η βαφτιστήρα του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Ρόδο.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου! Πίστεψα ότι θα με σκότωνε!», υποστήριξε η Χριστίνα, αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η 22χρονη Χριστίνα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 33χρονο σύντροφό της, με τον οποίο συζούσε εννέα μήνες. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, περιέγραψε τη φρίκη που βίωσε και αποκάλυψε φωτογραφίες με τους μώλωπες και τα σημάδια κακοποίησης. Όλα ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, όταν το ζευγάρι βγήκε από το κέντρο που διασκέδαζε στη Ρόδο.

«Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται», είπε η 22χρονη, διευκρινίζοντας στη συνέχεια τον λόγο του τσακωμού τους: «Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα πάει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του».

«Με πέταξε στο πεζοδρόμιο. Άρχισε να με χτυπάει με μανία. Προσπαθούσα να ξεφύγω, αλλά δεν μπορούσα. Ο ξάδελφός του προσπάθησε να με βγάλει από τα χέρια του. «Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει», συνέχισε το κορίτσι. Όπως είπε, κατάφερε να ξεφύγει μετά τη σωτήρια επέμβαση του ξαδέλφου. Όταν σταμάτησε ο ξυλοδαρμός της ήταν γεμάτη αίματα και μώλωπες:



«Ο ξάδελφός του του είπε να με πάνε στο νοσοκομείο, όμως εκείνος δεν ήθελε. Μου είπε να πλύνω τα αίματα και να πάω να ξαπλώσω».

«Ειδοποίησα την αστυνομία με το panic button»
Η Χριστίνα φοβόταν να γυρίσει στο σπίτι μαζί τους. Όπως περιέγραψε στην δημοσιογράφο πήγε με τα «νερά» του και έδειξε ψυχραιμία. Ήθελε να ειδοποιήσει την αστυνομία χωρίς να το καταλάβει. Έτσι, αποφάσισε να βγάλει τον σκύλο τους βόλτα. Τότε βρήκε την ευκαιρία να κατεβάσει την εφαρμογή panic button, μέσω της οποίας ειδοποίησε τη μητέρα της και την αστυνομία.

«Τρελάθηκα όταν πήρα το μήνυμα. Πίστευα ότι θα βρω σφαγμένο το παιδί μου», είπε συγκλονισμένη η μητέρα της Χριστίνας. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού μέσα σε 10 λεπτά, συνέλαβαν τον 33χρονο και τον πήγαν στο αυτόφωρο. Το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύεται να την πλησιάζει.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.