Πυροβολισμοί στην Νεα Σμύρνη - Αυτοί είναι οι δυο Αλβανοί που έπεσαν νεκροί στην καφετέρια

featured image


Από τα πυρά του ασύλληπτου ακόμα δράστη τραυματίστηκε, μάλιστα, και μια γυναίκα 31 ετών η οποία μεταφέρθηκε, ευτυχώς χωρίς να απειλείται η ζωή της, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί είναι ότι ο κουκουλοφόρος εκτελεστής πριν να ανοίξει πυρ προς το τραπέζι του εξωτερικού χώρου καφετέριας, όπου καθόντουσαν ο 41χρονος και ο 44χρονος που δολοφονήθηκαν, είχε περπατήσει στην πλατεία της Νέας Σμύρνης «σκανάροντας» τον χώρο.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας για να «χαρτογραφήσουν» τις κινήσεις του εκτελεστή, τόσο για το πώς έφτασε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όσο και για το πώς έφυγε από αυτή.

Πυροβόλησε πέντε φορές

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πιστολέρο εκτέλεσε εν ψυχρώ τους δύο Αλβανούς δείχνει ότι ο άνδρας που σκόρπισε τον θάνατο και τον τρόμο στη Νέα Σμύρνη πυροβόλησε πέντε φορές προς το τραπέζι στο οποίο καθόντουσαν ο 41χρονος και ο 44χρονος.

Όπως φαίνεται τα γύρω τραπέζια της καφετέριας ήταν γεμάτα, με ορισμένους από τους θαμώνες να τρέχουν να κρυφτούν όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Ο 41χρονος Αλβανός δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι και άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή ενώ ο 44χρονος πυροβολήθηκε μία φορά στο στήθος. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού η 31χρονη κοπέλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι τραυματίστηκε στην κοιλιά.

Τόσο η 31χρονη όσο και ο 44χρονος Αλβανός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό με τον δεύτερο να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο θύματα των πυροβολισμών στη Νέα Σμύρνη ήταν γνωστός μπράβος ο οποίος δρούσε στην περιοχή και είχε το ρόλο του «εισπράκτορα» σε κύκλωμα που πουλά προστασία στα μαγαζιά της πλατείας.



Αστυνομικές πηγές μιλούν για άτομο που δεν έκανε κουμάντο στη νύχτα αλλά λειτουργούσε ως «μπροστινός» νονών της νύχτας που λυμαίνονται τα νυχτερινά μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.

Ο υψηλόσωμος Αλβανός ήταν πρόσωπο γνωστό στην πλατεία καθότι έμενε στην Νέα Σμύρνη ενώ άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην περιοχή μιλούν για μια προσχεδιασμένη από καιρό εκτέλεση.

Το τελευταίο διάστημα, το θύμα άλλαζε συχνά οχήματα κυκλοφορώντας πότε με γρήγορα αυτοκίνητα και πότε με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Ωστόσο, φέρεται να μην φυλαγόταν μολονότι είχε αρκετά, ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός από τις σφαίρες του μασκοφόρου εκτελεστή.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.