Έξαλλη η σύντροφος του Λιανού, τον έκραξε στον “αέρα” της εκπομπής - “Έχεις ανάγκη να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;”

featured image


O Γιώργος Λιανός μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του όσο και στην προσωπική του ζωή.

Όπως αποκάλυψε, με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης ενώ ο θρησκευτικός γάμος δεν βρίσκεται στα σχέδιά τους και αν γίνει θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο επειδή εκείνη ντρέπεται.

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα “ευχαριστούμε που ήρθατε”. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη», είπε ο Γιώργος Λιανός.



Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να καλέσει την σύντροφό του στο τηλέφωνο και να της κάνει μια φάρσα λέγοντάς της πως του πρότειναν να γίνει ο επόμενος bachelor με μια πολύ μεγάλη χρηματική αμοιβή.

«Έλα ρε Γιώργο πρωί πρωί και μου χεις σπάσει τα νεύρα από το πρωί που έχεις ξυπνήσει. Πήρες να με κοροϊδέψεις τώρα; Να γίνεις ο bachelor εσύ; Να γίνεις o bachelor; Ωραία… Γίνε ο bachelor… Tι μου λες; Πλάκα μου κάνεις; Αγάπη μου; Μας νοιάζουν τα λεφτά τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες; Έχεις ανάγκη εσύ να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;», του απάντησε η γυναίκα του.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για φάρσα, η Κωνσταντίνα Καραλέξη είπε: «Εντάξει, είναι κακή μέρα από το πρωί. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση… Να τον φιλάνε 20 γυναίκες; Μάλλον δε σου έχει εξηγήσει τι γίνεται. Είσαι πιστόλι, αλλά μόνο μαζί μου. Δεν έχω καλό σήμα εδώ».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 9:20′





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.