Η επική απάντηση του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη στις απειλές Ερντογάν

featured image


Ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης και επίτιμος Αρχηγός, που δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών συμμετέχοντας μάλιστα στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, απαντάει στον σουλτάνο Ερντογάν που έφτασε στο σημείο να μας απειλεί με τους πυραύλους Ταϊφούν, ότι θα χτυπήσει την Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι αυτές οι πρωτοφανείς εχθρικές δηλώσεις δεν ανησύχησαν τους συμμάχους ούτε εκεί στο ΝΑΤΟ, ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που βεβαίως τώρα έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια της, μετά την αποκάλυψη χρηματισμού αξιωματούχων και ευρωβουλευτών από το Κατάρ.

Πραγματικά επική είναι η απάντηση του Στρατηγού στο παραλήρημα Ερντογάν, τον οποίο καλεί «να καβαλήσει ένα TAYFUN και να έρθει ανέξοδα στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο όπου θα τον καλωσορίσουμε και θα τον περιποιηθούμε, διότι είμαστε φιλόξενος λαός».

Και αναφέρει χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του, λέγοντας ότι μετά από 20 χρόνια εξουσίας ο Ερντογάν έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου και «καβαλάει καλάμι»:



«Δεν θέλουμε πόλεμο στην περιοχή διότι δεν θέλουμε να καταστραφεί η συγκεκριμένη χώρα (Τουρκία), ούτε και εμείς να υποστούμε ζημιές. ΔΕΝ φοβόμαστε, δεν έχουμε πρόβλημα, η Τουρκία είναι αντιμετωπίσιμη και δεν υπάρχει ανησυχία. Η 4η τουρκική στρατιά (Στρατιά Αιγαίου) ενισχύεται από την 28η μηχανοκίνητη ταξιαρχία η οποία εδρεύει στην Άγκυρα, μεταφέρεται σιδηροδρομικά στα παραλία του Αιγαίου για να ενεργήσει εναντίον των νησιών μας, όπως και μονάδες της 1ης Στρατιάς από την Ανατολική Θράκη για να συμμετάσχουν στην άσκηση EFES, που τελικά είναι εφαρμογή Επιχειρησιακών Σχεδίων!!
 Όσον αφορά τα γεγονότα που απασχολούν την δημοσιότητα αυτές τις μέρες με ένα σοβαρότατο θέμα, η απάντηση είναι αυτή που έδωσε πριν πολλά χρόνια ο Στρατηγός και Πολιτικός Νικόλαος Πλαστήρας όταν ο Χρήστος Λαμπράκης του δώρισε ένα χρυσό στυλό για να υπογραφεί είπε, “γυρίστε το πίσω”. ΤΟ ΔΩΡΟ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΔΩΡΟ»!!





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.