Απο την χαρά στον θάvατo: Νεκρός ξαφνικά μπροστά στην γυναίκα του, 5 λεπτά μετά τους αρραβώνες τους

featured image


Ειδικότερα, ο 24χρονος Joao Guilherme Torres Fadini και η 25χρονη αρραβωνιαστικιά του Larissa Campos συγκέντρωσαν τους φίλους τους, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τον αρραβώνα τους, στο Φράγμα Ιτουπαράνγκα, στον ποταμό Σοροκάμπα, στη Βραζιλία.

Τι έγινε μετά τον αρραβώνα

Μετά τον αρραβώνα, ο άτυχος άντρας αποχαιρέτησε την 25χρονη κι έφυγε με τους φίλους του για να κάνουν μια βουτιά στο ποτάμι, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Όπως υπογράμμισε η 25χρονη Larissa, σύμφωνα με το G1 News, «μετά το φιλί, έβγαλε το πουκάμισό του και μπήκε στον ποταμό μαζί με τα άλλα παιδιά. Μου ζήτησε να τον περιμένω και μου είπε ότι με αγαπά. Άρχισαν να κάνουν αγώνα μέχρι την άλλη όχθη. Σχεδόν όλοι τα παράτησαν και μόνο αυτός και ο αδερφός του ο Γκαμπριέλ συνέχισαν να κολυμπούν».

Κι ενώ οι δύο τους συνέχιζαν τον αγώνα, ξαφνικά, ο 25χρονος χάθηκε κάτω από το νερό, με την παρέα του άρχισε να τον ψάχνει απεγνωσμένα και κάλεσαν σε βοήθεια.



Ο αρραβώνας που μετατράπηκε σε τραγωδία

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Σάο Ρόκε έσπευσε στο σημείο κι άρχισε να ψάχνει στο ποτάμι με βάρκες και δύτες.

«Σχεδόν μιάμιση ώρα μετά, οι δύτες βρήκαν το σώμα του» ανέφερε η αρραβωνιαστικιά του. «Το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτός. Τώρα έχω μείνει μόνο με τις αναμνήσεις όλων όσων ζήσαμε μαζί και όσα ονειρευτήκαμε» επεσήμανε η 25χρονη.

Οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.

Αρραβώνας μετατράπηκε σε τραγωδία





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.