Ο Περικλής Κονδυλάτος στηρίζει την Καϊλή - “Υποχρέωσή μας να τη στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα. Ηρεμήστε”

featured image


Την στήριξή του στην Εύα Καΐλή για την εμπλοκή του ονόμάτος της στο σκάνδαλο Qatargate εξέφρασε με ανάρτησή του ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor σε ανάρτηση του στο Ιnstagram καταθέτει την άποψή του για την υπόθεση, σημειώντοντας πως η Εύα Καϊλή υπέπεσε σε ένα σφάλμα αλλά θα πρέπει να έχει τη στήριξη των Ελλήνων ως εκπρόσωπο της χώρα μας στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρει:

«Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία, όπου όταν κάποιος πέφτει τον σηκώνουμε ψηλά και δεν επιτεθέμεθα σαν τα κοράκια να τον φάμε. Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία όπου την πολύ κακή άποψη που έχουμε για κάποιον την εκφράζουμε όταν αυτός είναι ψηλά, και δεν περιμένουμε σαν κατινούλες την πτώση του για να γράψουμε κατεβατά για το τι μας έκανε στα hight του.

Στο πλευρό της Εύας Καΐλή ο Περικλής Κονδυλάτος: «Ήταν λάθος αυτό που έγινε αλλά είναι υποχρέωσή μας να την στηρίξουμε

Θα ήθελα να ζω σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν αδιαφορούν για τους πολιτικούς που επί χρόνια έχουν κατάκλέψει και ρημάξει αυτή την χώρα, αλλά ασχολούνται με την μίζα της μιας και της άλλης από το εξωτερικό. Ήταν λάθος αυτό που έγινε; ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!! Βεβαίως!!!! Το επικροτώ;;;



Όμως όταν μια Ελληνίδα βάλλεται στο εξωτερικό η υποχρέωση μας είναι να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα, ως εκπρόσωπο της πατρίδας μας. Ναι έκανε λάθος, ναι δεν πρέπει να μην έχει κυρώσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε χειρότερο από ότι είναι. Αυτή την φώτο μου την έβγαλε στις αναμνήσεις σήμερα το Facebook, και είναι από το party του Πάρι Κασιδοκωστα, και αυτό είναι ένα στιγμιότυπο.

Θυμήθηκα πως σκεφτόμουν τότε ότι η Σοφία Κοκοσαλάκη έχει μια ζωή που την ζηλεύω και ότι η δικιά μου ήταν χάλια, και ότι η Εύα ζει το όνειρο της. Τόσο χαζός έχω υπάρξει, να κρίνω την εξωτερική πραγματικότητα των άλλων με την δική μου ζωή. Σήμερα η Σοφία μας δεν είναι σε αυτό τον κόσμο, και η Εύα είναι αντιμέτωπη με μια ενδεχόμενη σκληρή τιμωρία. Που το πάω; Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και ας αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν την πορεία τους κύριοι δικασταί. Ηρεμήστε θα αποδοθεί δικαιοσύνη και χωρίς την βιτριολική σας συμβολή. Και εάν έχετε να πείτε κάτι, πείτε το σας παρακαλώ την ώρα που συμβαίνει, γιατί όταν το λέτε μετά από χρόνια σας καθιστά καιροσκόπους, χαζούς και καθυστερημένους κυριολεκτικά».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.