Έπεσε απο τα σύννεφα και η αδελφή της Καιλή - «Αδυνατώ να πιστέψω τις κατηγορίες, κατά της αδελφής μου»

featured image


Ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της εξέδωσε η αδερφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως αδυνατεί να πιστέψει τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Όπως σημειώνει η ίδια δια του δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, διάβασε από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή της, ενώ προσθέτει ότι «γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.



Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου, αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που της αποδίδονται. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νοιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της».

«Όπου χρειαστεί θα πάω, η Εύα βαστάει»

«Ναπάλμ», με αυτή τη λέξη περιέγραψε νωρίτερα, μιλώντας στο protothema.gr, η Μανταλένα Καϊλή, τις τελευταίες εξελίξεις μετά την έρευνα στο σπίτι της αδερφής της που οδήγησε στην κράτηση της Εύας Καϊλή. Σχολίασε την έκβαση των γεγονότων δίνοντας, δηλαδή, διαστάσεις καταστροφής όπως εκείνες που επέφερε η βόμβα Ναπάλμ.

Στην ερώτηση «πώς είναι η Εύα Καϊλή», ενώ τελεί υπό καθεστώς εγκλεισμού, έδωσε την εξής σύντομη απάντηση: «Βαστάει».

Στις πρώτες φράσεις με τις οποίες, κατά έναν τρόπο, τοποθετήθηκε μετά τις αποκαλύψεις σημείωσε: «Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο πατέρας μου είναι καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Όταν κλήθηκε να απαντήσει η αδερφή της κυρίας Καϊλή εάν θα φύγει για Βρυξέλλες προκειμένου να καταθέσει η εάν ήδη βρίσκεται εκεί, απάντησε: «Τίποτα δεν έχει λογική, αλλά εν πάσει περιπτώσει. Όπου χρειαστεί θα πάω». Στο ερώτημα «εάν πιστεύει ότι έχουν μπλέξει την Ευα Καϊλή», δίνει την ακόλουθη απάντηση: «Η αδερφή μου ενοχλεί που υπάρχει καν».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.