Πώς ένα σουβλάκι «στέρησε» τη ζωή της Ζέφης - Σπαραγμός για την 30χρονη

featured image


Ένα σουβλάκι στάθηκε η αφορμή για να χάσει τόσο άδικα την ζωή της η άτυχη Ζέφη από το Ρέθυμνο της Κρήτης σε ηλικία μόλις 30 ετών. Η Ζέφη, όπως την αποκαλούσαν φίλοι και συνάδελφοί, είχε βγει για ποτό με μια παρέα συναδέλφων και στη συνέχεια όλοι μαζί παρήγγειλαν να φάνε σε ένα σπίτι.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, η 30χρονη ενώ έτρωγε ένα σουβλάκι, κατάπιε στραβά, με αποτέλεσμα η ποσότητα της τροφής να κολλήσει στο λαιμό της και να φράξει τον αεραγωγό.

Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και δεν μπορούσε να αναπνεύσει την ώρα που οι φίλες της μάταια προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν. Η κοπέλα υπέστη ανακοπή καρδιάς.

σουβλάκι

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 30χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου ήταν ήδη αργά.

Οι γιατροί έδωσαν «μάχη» προκειμένου να την επαναφέρουν αλλά η Ζαφειρένια δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.



«Ήταν πάντα ευγενική, πρόθυμη και καλοσυνάτη»: Ραγίζει καρδιές η ιστορία της άτυχης Ζέφης που έχασε την ζωή της από ένα σουβλάκι

Η 30χρονη εργοθεραπεύτρια που ένα σουβλάκι της στέρησε την ζωή είχε εργαστεί σε διάφορες περιοχές της χώρας. Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει από την Κάλυμνο στο Ρέθυμνο, ενώ ήταν εθελόντρια στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο.

“Μια εξαιρετική επαγγελματίας και συνάδελφος. Ήταν πάντα ευγενική, πρόθυμη και καλοσυνάτη. Ειδικά στη δουλειά μας αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο και η Ζέφη τα είχε. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί είχε επιστρέψει στο Ρέθυμνο και ήταν πολύ χαρούμενη για αυτό”, λέει στο protothema.gr η κ. Μάρα, η οποία είχε συνεργαστεί με την 30χρονη σε παιδικά εργαστήρια.

Ήταν τόσο χαρούμενη που επέστρεψε στο Ρέθυμνο. Ήταν δύο χρόνια στην Κάλυμνο και τώρα είχε γυρίσει στην πόλη της, μαζί μας. Είχε μεγαλώσει μαζί μας, μαζί με τα παιδία μας. Αγαπούσε τα παιδιά μας πολύ και ήταν ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος”, επισημαίνει στο protothema.gr ο κ. Τσουντάντης, γονέας παιδιού από το Ειδικό Σχολείο στο οποίο εργαζόταν η Ζαφειρένια.

Η κηδεία της Ζαφειρένιας θα τελεστεί αύριο το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ρεθύμνου.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.