Βίντεο με τους ανήλικους βιαστές: Μαχαίρια, ναρκωτικά και ακροβατικά την ώρα του μαθήματος

featured image


Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τους σκληρούς ανήλικους βιαστές να καυχιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ποζάρουν με μαχαίρια και ναρκωτικά.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Open, οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον, εμφανίζονται με μαχαίρια και καπνίζουν χασίς, ενώ κάνουν «ακροβατικά» μέσα στην αίθουσα του μαθήματος, μπροστά στην καθηγήτρια τους.

Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο, ένας από τους ανήλικους που έχει προφυλακιστεί, παίζει στα δάχτυλά του μια φαλτσέτα, στέλνοντας απειλητικό μήνυμα, μέσα στο σπίτι που βίαζαν τον 15χρονο.

Σε άλλο βίντεο ένας από τους ανήλικους κάνει χρήση ναρκωτικών ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στα social media, ενώ σε άλλο βίντεο, μέλη της συμμορίας κάνουν ό,τι τους κατέβει μέσα στην τάξη, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.



Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 8ος κατηγορούμενος

Στις αρχές του νέου έτους, και συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου 2023, αναμένεται να απολογηθεί ο 8ος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον. Πρόκειται για ένα συνομήλικό του που δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο 15χρονος είναι αλβανικής καταγωγής, και δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πρόκειται για το άτομο που φέρεται να ήταν εκείνο που «οργάνωνε» τους ομαδικούς βιασμούς. Στην απολογία του, ο 15χρονος μαθητής με υποστήριξε ότι ήταν παρών στον τελευταίο περιστατικό κακοποίησης του συνομήλικου του στις 19 Νοεμβρίου, το οποίο έχει καταγραφεί σε νέο βίντεο και ότι προσπάθησε να το σταματήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων τόν είχε υποδείξει ως ένα από τα άτομα που συμμετείχαν ενεργά στον βιασμό του. Παράλληλα φέρεται να τον είχε κατονομάσει ως το πρόσωπο που μοίραζε τα βίντεο, με τις αποτρόπαιες πράξεις τους, ενώ ένα από αυτά προσπάθησε να το εξαφανίσει.

newsbreak.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.