Διάσημο μοντέλο «έφαγε» πόρτα από εστιατόριο στην Φινλανδία λόγω της εμφάνισης της

featured image


Το μοντέλο που είχε ανακηρυχθεί Miss Φινλανδία το 2018 διώχθηκε άρον άρον από εστιατόριο εξαιτίας της εμφάνιση της.

Η Erika Helin, γνωστό μοντέλο από την Φινλανδία κατήγγειλε μέσω της σελίδας της στο Instagram, απρεπή συμπεριφορά υπαλλήλου σε εστιατόριο.

Η γυναίκα παραπονέθηκε μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στην δημοφιλή πλατφόρμα για τον λόγο που εκδιώχθηκε από το μαγαζί. Σύμφωνα με το μοντέλο ο υπάλληλος την προσέγγισε και της είπε πως πρέπει να φύγει αμέσως, καθώς τα ρούχα που φορούσε δεν συμβάδιζαν με το dress code του μαγαζιού.

Όπως απεικονίζεται και στο παρακάτω post, το μοντέλο ή αλλιώς η «Βασίλισσα της ομορφιάς», όπως την αποκαλούν στην χώρα της, φορούσε μια ροζ μπλούζα και μια μίνι φούστα.



Στην λεζάντα της δημοσίευσης το μοντέλο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο βλάκας με τράβηξε από την μπλούζα και μου είπε να φύγω αμέσως. Παρά το γεγονός ότι δεν προκάλεσα, εκείνος επέμενε να φύγω».

Η Erika ανέφερε πως ακόμη προσπαθεί να συλλάβει το γεγονός που συνέβη. Δεν μπορεί να πιστέψει πως εν έτει 2022, υπάρχουν περιορισμοί στο τι θα φορέσει κάποιος άνθρωπος.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό μέσο δήλωσε: «Είναι κάπως στενάχωρο πως κάποιοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ανθρώπινο σώμα. Είμαι λυπημένη, καθώς για χρόνια προτιμούσα το συγκεκριμένο μαγαζί».

Οι ακόλουθοι του μοντέλου διχάζονται, καθώς μερικοί από αυτούς πιστεύουν πως το ντύσιμο της ήταν προκλητικό ενώ άλλοι θεωρούν πως δεν έκανε τίποτα κακό και δηλώνουν εξοργισμένοι με τον υπεύθυνο του μαγαζιού.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.