Δεν "τραβάει" πια η Ρούλα Κορομηλά - Τα νούμερα δείχνουν την πικρή αλήθεια

featured image


Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (10/12) με ένα ολοκαίνουργιο Σπίτι με το Mega, με καλεσμένο τον αγαπημένο Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος με τη σειρά του, ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της ζωής του και σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δεν ήταν μόνος σε αυτό το αφιέρωμα στην επιτυχημένη πορεία του. Δίπλα του βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες: η εκρηκτική Josephine, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και οι στιχουργοί Ηλίας Φιλίππου και Βίκυ Γεροθόδωρου και special guest η Λένα Ζευγαρά.

Η μητέρα του Πέτρου Ιακωβίδη, Χρύσα, ερμήνευσε μαζί του, σε μία πολύ συγκινητική στιγμή, το τραγούδι «Κοριτσάκι μου». Η αδελφή του Μορφούλα μοιράστηκε τη σκηνή με τον ταλαντούχο δημιουργό στο νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι «Δεν θέλω να σε θέλω»

Η τηλεθέαση που έκανε στο σπίτι με το Mega με τη Ρούλα Κορομηλά

Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια να ετοίμασε μία γεμάτη εκπομπή, ωστόσο η αλήθεια είναι πως στον δρόμο της βρέθηκε από τη μία το μεγαθήριο που λέγεται Μουντιάλ, με το παιχνίδι της Αγγλίας απέναντι στη Γαλλία να σημειώνει 43,1%.







[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Έτσι, το Σπίτι με το Mega, σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 8,0% (4,6 – 4,2 – 5,0 – 7,5 – 8,5 – 5,4 – 6,5 – 4,7 – 9,7 – 9,0 – 10, 7 -13,4 – 6,7 – 8,2 – 11,3 – 9,2 – 9 – 8,7 – 8,3 – 8,4).

Prime time

  • ALPHA: J2US 13,0
  • ΑΝΤ1: Αγγλία – Γαλλιά 43,1
  • OPEN: Λάβα 2,3
  • OPEN: Ό,τι αγαπώ 2,2
  • STAR: Πώς να εκπαιδεύσεις τον δράκο σου 10,2
  • MEGA: Σπίτι με το MEGA 8,0
  • ΣΚΑΙ: Παιχνίδια ολέθρου 10,2
  • ΕΡΤ: Πρόσωπα με τον Χρήστο Βασιλόπουλο 2,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

[/expander_maker]





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.