“Δε χρειάζονται λόγια”: To Netflix υποκλίνεται στην Καβογιάννη για την ερμηνεία της στο Maestro, η απάντησή της

featured image


Υπόκλιση στην ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro έκανε και το Netflix, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Στο Netflix έχει ανεβεί εδώ και περίπου 10 ημέρες το Maestro, σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ με τη νέα χρονιά θα μεταδίδεται και παγκόσμια.

Μάλιστα, η επιτυχημένη σειρά του MEGA που σάρωσε τη φετινή χρονιά, θα μεταδίδεται σε πάνω από 180 χώρες, όπως αποκάλυψε στο τελευταίο podcast ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει ήδη trailer στο Netflix από διάφορες χώρες, όπως Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία.

Μια από τις πρωταγωνίστριες που έχουν φυσικά υποκλιθεί όλοι στο υποκριτικό της ταλέντο είναι η Μαρία Καβογιάννη, με τις σκηνές της στο Maestro να έχουν καθηλώσει τους πάντες και να αποσπά διθυραμβικά σχόλια.



Η ίδια ενσάρκωνε τη γυναίκα που βίωνε την ενδοοικογενειακή βία από τον σύζυγό της μαζί με τον γιο της και η ιστορία της ήταν σπαρακτική. Η Μαρία Καβογιάννη μάλιστα είχε αποκαλύψει πως πολλές γυναίκες της στέλνουν μηνύματα μιας και ταυτίζονται με τον ρόλο της.

Η ανάρτηση του Netflix για την Μαρία Καβογιάννη & το repost της

Μάλιστα, το official account του Netflix, έκανε ανάρτηση με την ίδια τη Μαρία Καβογιάννη για τη σειρά Maestro και εκείνη με τη σειρά της το έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.