Ο Ατζούν βάζει τη Σοφιάνα για να γίνει «τρίτο» πρόσωπο στη σχέση Βασάλου-Βαλαβάνη

featured image


Ο Ατζούν, γνωστός ιντριγκαδόρος, έδωσε το πράσινο φως στην πρώην παίκτρια του “Survivor” για να μπει στο “All Star”.

Όπως μετέφερε το ρεπορτάζ μας πριν από έναν μήνα σήμερα η εκπομπή «Πρωινό μας», χωρίς βεβαίως να αναφέρει την πηγή ποτέ…η Σοφιάνα Αβραμάκη κέρδισε τη θέση της με την ίντριγκα. Και τι εννοούμε; Μα φυσικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει μία πιο… θερμή σχέση με τον πρώην σύντροφο της Βαλαβάνη. Η Ευριδίκη είναι ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της στο κοινό της στο Instagram.

Με ένα insta story, ευχαρίστησε αρχικά τους ακόλουθούς της για την αγάπη που της έχουν δείξει και έδωσε ραντεβού στους στίβους μάχης.



Πιο συγκεκριμένα, η Βαλαβάνη ακούγεται να λέει: «Δεν έχω λόγια πραγματικά. Αυτό που έχει συμβεί από χθες που ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή μου στο All Star. Έχω δεχθεί πάρα πολλή αγάπη, πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, στήριξης. Δεν έχω λόγια πραγματικά.Να ξέρετε ότι δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και όλες. Έχω αρχίσει να απαντώ στα μηνύματα. Μου δίνετε δύναμη. Νιώθω πολύ έτοιμη για κάτι τέτοιο, να το ξαναζήσω. Τι να πω; Ραντεβού στους στίβους μάχης; Θα το πω. Ήρθε η ώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα», αναφέρει στα βίντεο της.

Μάλιστα, ανέφερε πως σκέφτεται να ανεβάσει ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube, λίγο πριν από την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.