Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση του λεωφορείου: «Πάρε ανάσες» (vid)

featured image


Στην Ελλάδα επιστρέφουν οι επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους και εξέφρασαν την επιθυμία να γυρίσουν, ενώ κάποιοι αποφάσισαν να μείνουν στο Βουκουρέστι καθώς νοσηλεύονται συγγενείς τους.

Επιστρέφουν με πτήσεις στην Ελλάδα σήμερα (24/12) αρκετοί από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου που είχε τροχαίο δυστύχημα χθες στο Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα ένας 53χρονος επιβάτης να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, εννέα επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους επέστρεψαν ήδη αεροπορικώς στην Ελλάδα με πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα στις 10:45, ενώ ακόμη εννέα θα επιστρέψουν το απόγευμα.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής 16 άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι 12 βρίσκονται σε ξενοδοχεία του Βουκουρεστίου. Πλην τριών περιπτώσεων, οι υπόλοιποι τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, ενώ κάποιοι παραμένουν στο Βουκουρέστι γιατί έχουν δικούς τους ανθρώπους νοσηλευόμενους.

Ντοκουμέντο μετά την πρόσκρουση

Ωστόσο, στο δελτίο ειδήσεων του Open, προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση του λεωφορείου.

Στο βίντεο φαίνεται ο πανικός που επικράτησε και ένας άνδρας να είναι στο έδαφος και να προσπαθεί να βοηθήσει.

Μάλιστα ακούγεται να λέει σε κάποιον συνεπιβάτη του «πάρε ανάσες». Τα λεπτά εκείνη την ώρα ήταν κρίσιμα καθώς οι τραυματίες ήταν αρκετοί.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.