Τα «σκληρά» παζάρια της Εύας Καϊλή για το οικόπεδο στην Πάρο – «Ήταν σαν να τα βγάζει τσίμα τσίμα» λέει ο πωλητής

featured image


Σκληρά παζάρια για την αγορά ενός οικοπέδου – «φιλέτου» στην Πάρο έκανε η Εύα Καϊλή σύμφωνα  με τον άνθρωπο που της το πούλησε. Σε νέο άρθρο της, η «Corriere Della Sera» διερωτάται αν είναι Κλασσική επιχείρηση «ξεπλύματος χρήματος» και τονίζει πως η αγορά του οικοπέδου έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Ο πωλητής του οικοπέδου, μίλησε στην εκπομπή Live News και αρχικά ρώτησε: «Αν είχε έρθει η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής πριν από 8 μήνες και σας ζητούσε να αγοράσει κάτι που πουλάγατε. Θα το πουλούσατε ναι ή όχι; Τα νύχια μου εγώ θα μυρίσω;».

Ο τότε ιδιοκτήτης του οικοπέδου πούλησε έναντι 300.000 ευρώ την έκταση 7 στρεμμάτων στην Εύα Καϊλή και τον σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι ενώ όπως είπε η διαπραγμάτευση ήταν σκληρή και πολύμηνη.



«Εγώ δεν το πούλησα όσο – όσο. Εγώ το πούλησα 125% πάνω από την αντικειμενική. Μου έκανε τόσα παζάρια η Καϊλή. Επί πέντε μήνες με παζάρευε». Η αρχική τιμή ανερχόταν στα 400.000 ευρώ. Μια τιμή που Εύα Καϊλή κατόρθωσε να κατεβάζει με, όπως λέει, σκληρά παζάρια.

«Πόσο της είπα στην αρχή; 400 χιλιάρικα. Το έδωσα 300 χιλιάρικα για τον εξής λόγο. Λήγει τώρα η άδεια που είχα κι έτσι δεν είχα το ατού. Καθυστέρησε 5 μήνες παζάρια και έτσι έληξε η άδεια» ενώ όπως σημείωσε στα μάτια του έμοιαζε, σα να τα έβγαζε πέρα, τσίμα – τσίμα.

«Ήταν σαν να τα βγάζει τσίμα – τσίμα. Μεγάλο παζάρι τι να σας πω. Τον μηχανικό έβαζε τον γνωστό να με παίρνει και μου λέει ‘κοφ’ της, κοφ’ της’. Και τελικά καθυστέρησε πέντε μήνες και της έκοψα την άδεια».

Η ιταλική εφημερίδα σημειώνει πως Τζιόρτζι και Καϊλή σχεδίαζαν να χτίσουν μια βίλα στο νησί της Πάρου.

newsbeast.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.