«Κάνεις τάχα την θλιμμένη χήρα, μας έπεισες»: Η Βικτώρια Καρύδα απαντά στα απαράδεκτα σχόλια εναντίον της

featured image


Η Βικτώρια Καρύδα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον χώρο της μόδας.

Η ίδια, έχει διαπρέψει στο χώρο της μόδας αφού έχει κερδίσει στα Playmate τον τίτλο της αναπληρωματικής Super Star. Το το 2004, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Τουρισμός» και κέρδισε τον δεύτερο τίτλο, ενώ αργότερα πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «Top Model International» στο Κίεβο κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο. Ευρέως γνωστή όμως έγινε μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Το γνωστό μοντέλο το 2016 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Δύο χρόνια όμως αργότερα ο σύζυγος της δολοφονήθηκε.



Έχοντας περάσει ήδη τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έχασε τον άνθρωπο της, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει τη ζωή της, με απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά της.

Ωστόσο δεν είναι λίγα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media επειδή έχει επιλέξει να ζει τη ζωή της όπως εκείνη θέλει.

«Αχ πόσο τεθλιμμένη είσαι ως χήρα. Μας έπεισες» είχε στείλει κάποιος follower της στο παρελθόν, ενώ χθες της έγραψε: «Αχ καημένη χηρευάμενη».

Η Βικτώρια Καρύδα δεν το άφησε έτσι και έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση στα αρνητικά σχόλια: «Για κάθε δράση υπάρχει μια επίδραση. Αυτό είναι νόμος στο σύμπαν μας. Ισχύει για τα πάντα και για τους πάντες. Οτιδήποτε κάνεις τώρα θα εμφανίσει κάτι στο μέλλον. Κάποιες φορές άμεσα, άλλες φορές λίγο αργότερα. Με αυτό έχει να κάνει ο νόμος του Κάρμα».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.