Τα βάζει και με τον Κούγια ο πατέρας του 16χρονου - "Δικηγόρος και δεν ξέρει τι λέει"

featured image


Με απειλές συνεχίζει ο πατέρας του 16χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά. Μάλιστα, εξαπέλυσε απειλές προς την οικογένεια του αστυνομικού αλλά και του Αλέξη Κούγια.

πατέρας

Πατέρας 16χρονου: «Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στον Κούγια»

Μιλώντας στη Ζήνα Κουτσελίνη, αφού τόνισε πως φοβάται ότι πάνε να κουκουλώσουν την υπόθεση, αναφερόμενος σε δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για έρευνα που πρέπει να γίνει για το αν η σφαίρα προήρθε από τον αστυνομικό, ο πατέρας του 16χρονου δήλωσε:



«Και θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στον Κούγια, επειδή χτες ο Κούγιας είπε ότι η σφαίρα μπορεί να μην είναι από τον αστυνομικό και θέλει να εξετάσει… Αν γινόταν αυτό στο παιδί του θα αισθανόταν καλά ο Κούγιας; Αν έχει παιδιά. Πρώτα να σκεφτεί αυτά που λέει ο Κούγιας και μετά να μιλήσει. Είναι και ποινικολόγος, δικηγόρος και δεν ξέρει τι λέει».

«Να μη βγει ο αστυνομικός έξω, γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε»

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη. Να μη βγει ο αστυνομικός έξω, γιατί άμα βγει έξω ο αστυνομικός, λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο… πράγματα άσχημα θα γίνουν», είχε αναφέρει μία ημέρα πριν ο πατέρας σε δηλώσεις του στο Mega προσθέτοντας:

«Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω κι εγώ πού θα φτάσω. Έχει δυο παιδιά αυτός…ο αστυνομικός […] Μεγαλώνει δυο παιδιά… Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Μπορείτε να τον βάλετε μέσα, η δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα όλα ήρεμα θα γίνουν. Θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει αύριο ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής και τον προφυλακίσει, όλα θα γίνουν ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω κι εγώ πού θα φτάσω».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.