«Χύμηξε» επίτηδες πάνω σε αυτοκίνητο για να κερδίσει λεφτά από την ασφαλιστική!

featured image


Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε μέρος σε κεντρικό δρόμο της Αυστραλίας, όταν ένας πεζός έπεσε επίτηδες σε κινούμενο αμάξι. «Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρούμε αυτό τον τύπο;», έγραψε ο οδηγός του αυτοκινήτου σε δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως είναι ευδιάκριτο και από το βίντεο, ένας άντρας άρχισε ξαφνικά να τρέχει από το πεζοδρόμιο προς τον δρόμο. Από το πουθενά βρίσκεται στο καπό του αμαξιού, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει.

Η σύγκρουση ήταν τέτοια που ο άντρας αναπήδησε στο παρμπρίζ και μετά προσγειώθηκε στο δρόμο. Το καπέλο που φορούσε έμεινε πάνω στο καπό και ο σοκαρισμένος οδηγός απομακρύνθηκε αργά από το σημείο, καθώς φοβήθηκε πως ο ανεγκέφαλος πεζός θα επαναλάμβανε την ίδια κίνηση.



1

Με την αναπαραγωγή του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι χρήστες του διαδικτύου υπερασπίστηκαν τον οδηγό, ενώ υπήρχαν και ορισμένοι που τον κατηγόρησαν που άφησε τον άνδρα λιπόθυμο στο δρόμο.

«Μπορείς να φύγεις από τον τόπο του ατυχήματος αν νιώθεις ότι δεν είναι ασφαλές. Ο άνθρωπος είναι αρκετά τρελός για να πηδήξει σε ένα κινούμενο αυτοκίνητο» ανέφερε ένας.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται εντατικά προκειμένου να βρει αυτόπτες μάρτυρες, ώστε να «πέσει» φως σε αυτό το αρκετά περίεργο ατύχημα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.