Χαμός με τη δήλωση του Aλέξη Κούγια για τον Αστυνομικό και τον 16χρονο Ρομά

featured image


Κούγιας για 16χρονο Ρομά- «Εριξε μόνο 2 σφαίρες ο αστυνομικός, θα μπορούσε να ρίξει 13»

Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο εντολέας του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε «νόμιμη άμυνα υπέρ τρίτου και πυροβόλησε χαμηλά γιατί κινδύνευε η ζωή των συναδέλφων του».

Αναμένεται εντός της ημέρας η απόφαση για την προφυλάκιση ή την επιβολή περιοριστικών όρων, μέχρι να γίνει το δικαστήριο, για τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος κατέληξε το πρωί της 13ης Δεκεμβρίου.

Μιλώντας σχετικά με το συμβάν ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο εντολέας του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε «νόμιμη άμυνα υπέρ τρίτου και πυροβόλησε χαμηλά γιατί κινδύνευε η ζωή των συναδέλφων του».









[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Δυστυχώς το παιδί έφυγε απ’ τη ζωή αλλά εφόσον ζούσε θα αντιμετώπιζε την κατηγορία την οποία του απέδωσε ο εισαγγελέας» είπε ο δικηγόρος.

«Ο εισαγγελέας που πήρε τη δικογραφία, μελετώντας την, άσκησε ποινική δίωξη στο θύμα που ήταν η εξής: δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος των δύο αστυνομικών. Αυτούς προσπαθούσε να εμβολίσει τρεις φορές. Πρόκειται για κακούργημα. Τιμωρείται από 5 έως 15 χρόνια».

«Δεν ήθελε να πυροβολήσει το παιδί»

Ακολούθως, επεσήμανε ότι αστυνομικός δεν ήθελε να πυροβολήσει. «Ο εντολέας μου δεν ήθελε να πυροβολήσει το παιδί. Είχε περίστροφο με 13 σφαίρες, έριξε μόνο δύο σφαίρες, ενώ θα μπορούσε να ρίξει όλες τις σφαίρες.

[/expander_maker]





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.