Αθώος δηλώνει ο 16χρονος – «Είναι ένας από τους δυο που χρησιμοποίησαν σκουπόξυλο», λέει το 15χρονο θύμα

featured image


Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Λίγο πριν κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 16χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό του συμμαθητή του στη Δυτική Αττική, έδωσε την δική του εκδοχή, την οποία όμως το θύμα έχει αποδομήσει με φρικιαστικές λεπτομέρειες…

«Συνέβη κάτι πολύ κακό. Ήμουν εκεί, άκουσα το παιδί να φωνάζει, είπα στους άλλους να σταματήσουν και αυτός με το σκουπόξυλο τρόμαξε και σταμάτησε», είπε ο 16χρονος.

Σημειώνεται, πως ο 16χρονος είχε διαφύγει τη σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου και σήμερα μαζί με τους γονείς και τον δικηγόρο του, παρουσιάστηκε στα δικαστήρια για να δηλώσει αθώος.

Τα όσα όμως έχει αναφέρει για εκείνον στην κατάθεσή του το 15χρονο θύμα, είναι εντελώς αντίθετα απ’ ό, τι ισχυρίζεται ο νεαρός κατηγορούμενος.

«Ο (…) είναι ο ένας από τους δύο που χρησιμοποίησαν το σκουπόξυλο. Η τελευταία φορά (σ.σ. του βιασμού) ήταν στις 19 Νοεμβρίου. Εκείνη τη μέρα ο (…) έβαλε ένα (…). Εκείνος είχε την ιδέα και όλα τα έκανε εκείνος. Τον έχω δει να μου το κάνει άλλη μία φορά».

Ο 16χρονος προφυλακιστέος πλέον, νεαρός, περιέγραψε στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS την σχέση του με το θύμα ως μια φιλική σχέση μεταξύ δύο εφήβων.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, οι δυο τους αντάλλασσαν μηνύματα για το Μουντιάλ, που αποδεικνύουν το καλό κλίμα μεταξύ τους, σε ημερομηνίες ακόμη και μετά τον τελευταίο βιασμό στις 19 Νοεμβρίου, όπως τον τοποθετεί το 15χρονο θύμα.

Ακολουθούν οι συνομιλίες:

15χρονος: Το πήραμε το πρώτο «σιγουράκι»

Κατηγορούμενος: Έπρεπε να βάλω κι άλλα να πάρουμε 200 ευρώ

15χρονος: Χάσαμε την Βραζιλία…

Κατηγορούμενος: Πού να ξέρω ότι θα χάσει.

15χρονος: Να ξαναπαίξουμε τη Δευτέρα αλλά να το σκεφτούμε καλά.

Μαζί μου μίλαγε και μετά τις 21 Νοεμβρίου.

«Λέγαμε διάφορα πράγματα, αγορίστικα και τέτοια. Ήμασταν φίλοι, εγώ πιστεύω ότι οι άλλοι προσπάθησαν να κάνουν πράγματα που είχαν δει…», αναφέρει ο 16χρονος.

Στην κατάθεσή του το 15χρονο θύμα ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο συγκεκριμένος συμμαθητής του ήταν εκείνος που τον ξεγελούσε κάθε φορά που προσπαθούσε να «ξεκόψει» από τους βιαστές του και τον γύρναγε πίσω.



«Με τους υπόλοιπους που δεν πηγαίναμε μαζί σχολείο, έπαψα να τους μιλάω. Με τον (…) όμως, που ήμασταν στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο, μιλάγαμε και μου ορκίστηκε, όταν ξέκοψα από την παρέα, να ξαναγυρίσω, γιατί δε θα το ξανακάνουν και ότι έκανα βλακεία που έφυγα.

Επέμενε δηλαδή ότι δε θα το ξανακάνουν και ότι με ήθελαν πίσω. Ήταν κάτι που μου το είχε ξαναπεί στο παρελθόν, αλλά δεν το τήρησε», είπε χαρακτηριστικά το 15χρονο θύμα.

Πάντως, ο κατηγορούμενος δήλωσε στον ανακριτή ότι έχει μηνύματα με το θύμα, που παρουσιάζουν αντίθετη εικόνα.

15χρονος: Στείλε μου τι ασκήσεις έχουμε να κάνουμε, να τις κάνω μία.

Κατηγορούμενος: Έλα στα σκαλιά αν θες. Αράζουμε γειτονιά

15χρονος: Μόνος σου είσαι; Με ποιους;

Κατηγορούμενος: Εγώ, ο (…), ο (…) και η (..)

15χρονος: Κομπλέ. Αλλά θα κάνω πρώτα τις ασκήσεις.

Ο 16χρονος προφυλακιστέος, αρνείται την όποια εμπλοκή του στους βιασμούς και εμφανίζεται μετανιωμένος για όσα συνέβησαν στον συμμαθητή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τον ίδιο και από τους γονείς του».
Παρά τους ισχυρισμούς του στον ανακριτή, ο νεαρός οδηγήθηκε στις φυλακές με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα.

Μάλιστα, το 15χρονο θύμα έρχεται να αναιρέσει τα όσα υποστηρίζει ο 16χρονος κατηγορούμενος με την κατάθεσή του:

«Ο (…) είναι αυτός που είχε όλα τα βίντεο, τα έδειξε σχεδόν σε όλους και έτσι, εξαιτίας του, το έμαθαν όλοι. Πολλοί είναι εκείνοι που μου έχουν πει ότι αυτός το κυκλοφόρησε. Στο ένα από τα τρία αυτά βίντεο, μάλιστα, μου έχουν πει ότι φαίνεται και ο ίδιος.

Να είναι από κάτω μου και να με χτυπάει. Αλλά αυτό το βίντεο ο (…) δεν το έχει πια. Το έστειλε στον (…) και ύστερα το έσβησε από παντού. Δεν θέλει να υπάρχει βίντεο που να φαίνεται αυτός. Αυτό ήταν το μοναδικό βίντεο που φαινόταν και το έσβησε».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.