«5 μέτρα αριστερά στο ποτάμι, το πόδι εξείχε απ’το καρότσι»: Νέες συνταρακτικές μαρτυρίες για την υπόθεση Άλεξ

featured image


Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το «Φως στο Τούνελ» που αποκάλυψε νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης του Άλεξ Μεσχισβίλι.

Σάββας Θεοδωρίδης είναι ο παλαιότερος μηχανικός του δήμου Βέροιας και διατηρεί την ίδια θέση από την εποχή της εξαφάνισης και δολοφονίας του μικρού μαθητή. Μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ», αναφέρθηκε και στα κίτρινα γιλέκα των εργατών και στο πόσο εύκολο ήταν να τα προμηθευτεί κάποιος.

«Ήμουν η φαντασιόπληκτη!» – Ξεσπά η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση του Άλεξ

Υπόθεση Άλεξ: Μια μαρτυρία που σοκάρει

Στην εκπομπή μίλησε ένας σημαντικός μάρτυρας, ο οποίος είχε καταθέσει στις Αρχές τα όσα σοκαριστικά είδε να διαδραματίζονται εκείνο το χειμερινό πρωινό.

Η μαρτυρία του έρχεται να «δέσει» με αυτά που είχαν ομολογήσει αρχικά τα παιδιά στην αστυνομία και είχαν αποκαλύψει στην εκπομπή.

«Τα παιδιά τότε με δυσκολέψανε, γιατί κατέβαινα με ένα φορτηγάκι και ο δρόμος είχε χιόνια. Kαι λέω τι κάνουνε τώρα, θα βγουν μπροστά μου, γιατί τέλειωνε το πεζοδρόμιο σ’ εκείνο το σημείο.

Σκέφτηκα “πώς θα σταματήσω το φορτηγάκι; Τι κάνουν τα παλιόπαιδα;” Οι τέσσερις κρατούσαν το καρότσι και ο πιο μικρός έτρεχε μπροστά τους. Από αυτό που είδα εγώ, φαινόταν ένα πόδι να εξέχει. “Ωχ” λέω, “ωραίο παιχνίδι διάλεξαν, άμα τους φύγει αυτός στο καρότσι, δε θα μείνει τίποτα”.

Το καρότσι δεν ήταν οικοδομικό όπως λέγανε. Ήταν από εκείνα τα παλιά του σουπερμάρκετ, χαλασμένο και δεμένο στις ρόδες με σανίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην αρχή, ωστόσο, η μαρτυρία του για την υπόθεση εξαφάνισης του Άλεξ δεν φάνηκε να κινητοποιεί τις Αρχές.



«Αυτοί είπαν κάποια στιγμή “ναι, βρέθηκε ένα καρότσι σουπερμάρκετ”, αλλά ούτε που του δώσανε σημασία. Φαινόταν για παλιοσίδερο πεταμένο ξέρεις. Τελικά εκείνο ήταν, εγώ δεν είδα οικοδομικό καρότσι. Κατέβαιναν μετά το σπίτι των βλάχων, όπως λέγεται.

Είναι από πάνω από την πλατεία, που είναι ο πλάτανος. Μετά την στροφή ακριβώς πέτυχα εγώ τα παιδιά. Στο δρόμο για Μπαρμπούτα δηλαδή, εκεί έχει ένα πλακόστρωτο μονοπατάκι, που κατηφορίζει και μπαίνει μέσα στο ποτάμι», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Οι αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα

Aπό την πλευρά της η Αγγελική Νικολούλη άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει πού έχουν τον Άλεξ. Συζητήθηκε επίσης πολύ στο Twitter όσα ανέβαιναν σε κλειστή ομάδα του «Τούνελ» στο Facebook, με όνομα Aggeliki Nikolouli (fans group).

«Κάτι γίνεται εκεί τώρα να το τσεκάρουμε. Υπάρχει μια περίεργη κίνηση εκεί σε έναν χώρο στην παλιά εβραϊκή συνοικία. Να δούμε αν συμβαίνει εκεί κάτι, αυτό που μας ενημερώνουν, γιατί αν συμβαίνουν αυτά είναι περίεργα και παράξενα και μπορεί να χρειαστεί και η παρέμβαση εισαγγελέα αν συμβαίνουν τέτοια ώρα αυτά.»

«Έρχεται η μία πληροφορία μετά την άλλη», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη που ζητούσε από τις αρχές να κάνουν ξανά έρευνα, έστω μετά από τόσα χρόνια.

tilestwra.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.