Φροντιστήριο γαλλικών στο Κορωπί αποφάσισε να ανοίξει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος!

featured image


Μετά τον πάταγο που έκανε η… αποκάλυψη του δικηγόρου της Εύας Καϊλή για το Κορωπί και η όχι και τόσο άπταιστη προφορά του στη γαλλική γλώσσα αν και γαλλομαθής, ο Μιχάλης Δημητρακόποπουλος αποφάσισε να συμμετέχει στο τρολάρισμα του εαυτού του.

«Μαντάμ Εύα Καιλή ζαμέ α ε τε κορωπί. Ζαμέ!» ακούστηκε να λέει μετά την απόφαση των βελγικών αρχών για παράταση της προφυλάκισης της Ευρωβουλευτού, ο έμπειρος ποινικολόγος, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι η γνώση των γαλλικών που έχει, βοήθησαν να χειριστεί την υπόθεση!

Το σχετικό βίντεο έγινε viral στο Twitter, ενώ ανάρτηση για το «Ζαμέ Κορωπί» έκανε και το Γαλλικό Ινστιτούτο το οποίο σημείωνε με χιούμορ: «Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά;».



Ο ίδιος ο κ.Δημητρακόπουλος, σε χιουμοριστικό και εορταστικό πνεύμα, με ανάρτησή του στο facebook ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να ανοίξει φροντιστήριο γαλλικών στο Κορωπί και να το ονομάσει και ΖΑΜΑΙ!

«Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω οτι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e) και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ (Jamais). Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόνης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμή για χιούμορ, σχόλια, ειρωνεία».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.