Όσα δεν γράφτηκαν για την σχέση της φόνισσας και της πρώην της

featured image


Την ώρα που η 17χρονη μαθήτρια από το Μαρούσι, βρίσκεται μετά την απολογία της στον ανακριτή, στο κελί των φυλακών Ελαιώνα Θηβών για την άγρια δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας Γερμανικής Φιλολογίας, αποκαλύπτουμε τη δραματική κατάθεση του πατέρα του θύματος στην Αστυνομία που ξεδιπλώνει το χρονικό της φρίκης, της ολέθριας αυτής σχέσης των δυο κοριτσιών που πνίγηκε στο αίμα.

«Είχα ραντεβού με την κόρη μου στην Κηφισιά, όμως αργούσε και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Κάποια στιγμή με πήρε η αδερφή μου τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι στην τηλεόραση αναφέρθηκαν στην δολοφονία που έγινε στο Μαρούσι στη Μεγάλου Αλεξάνδρου και επειδή η οδός ταιριάζει με την οδό της κοπέλας πήγα προς το σημείο. Όταν έφτασα εκεί ενημερώθηκα απο τους αστυνομικούς ότι η κόρη μου ήταν νεκρή και ότι δράστιδα ήταν η φίλη της» περιγράφει ο πατέρας.

Έγκλημα Πάθους στο Μαρούσι: ''Το μάθαμε απο την τηλεόραση''-Ο Τραγικός πατέρας της 23χρονης αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πριν την άγρια δολοφονία

Στηρίξαμε τη σχέση της με την 17χρονη

Ξεκινώντας την κατάθεση του ο πατέρας του θύματος αναφέρθηκε στη ζωή της 23χρονης φοιτήτριας.

«Είμαι χωρισμένος με τη μητέρα της και διαμένω στην Κηφισιά, ενώ η κόρη μου μαζί με τον αδερφό και τη μητέρα της μένει στην Πεύκη. Λόγω του χωρισμού με τη μητέρα της, η κόρη μου στην ηλικία περίπου των 12 ετών, έκανε συνεδρίες με παιδοψυχολόγο, ο οποίος την βοηθούσε και με τους προβληματισμούς που είχε ώστε να έχει ομαλή μετάβαση στην εφηβεία.

Η κόρη μου ήταν αρκετά μοναχική δεν έκανε εύκολα φίλους και φίλες. Το Σεπτέμβριο του έτους 2021, γνώρισε μια κοπέλα με την οποία είχε αρχικά φιλικές σχέσεις. Στην πορεία και συγκεκριμένα την άνοιξη του έτους 2022, η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Όπως μου ανέφερε η κόρη μου κάποια στιγμή η σχέση τους σταμάτησε λόγω του ότι η κορη μου έβλεπε στην κοπέλα κάποια στοιχεία συμπεριφοράς και χαρακτήρα τα οποία δεν της άρεσαν.



Όταν το επόμενο χρονικό διάστημα η κοπέλα άρχισε να αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας και μάλιστα να ντύνεται και να συμπεριφέρεται ως άνδρας, η σχέση τους συνεχίστηκε και είχε μια σταθερότητα. Τότε η κόρη μου μας ενημερώσε για την σχέση της με την κοπέλα την οποία στηρίξαμε όλοι από το οικογενειακό περιβάλλον, άλλωστε δεν είχαμε λόγο να μην την στηρίξουμε.

Στις αρχές του καλοκαιριού παρατηρήσαμε μια αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης μας που κορυφώθηκε το μήνα Αύγουστο.

Κατά καιρούς η κόρη μου, μου είχε αναφέρει ότι η κοπέλα είχε σοβαρά προβλήματα με το οικογενειακό της περιβάλλον, αντιμετώπιζε άσχημες συμπεριφορές από τους γονείς, κυρίως λόγω του αυτοπροσδιορισμού και προσανατολισμού της. Επιπλέον μας είχε αναφέρει ότι η κοπέλα λαμβάνει αγωγή για διπολική διαταραχή. Γι’ αυτό το λόγο η κόρη μου είχε υποστηρικτικό ρόλο προς την κοπέλα και την στήριζε πολύ για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της.

Με βάση τα όσα γνωρίζαμε κατάλαβα ότι ήταν η σχέση της με την κοπέλα αυτή που οδήγησε στην αλλαγή συμπεριφοράς της κόρης μας και με συζήτηση προσπαθήσαμε να την βοηθήσουμε να το καταλάβει και η ίδια διότι η αλλαγή στη συμπεριφορά της έχει άσχημα αποτελέσματα, τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και τις σπουδές της. Η κόρη μου κατανόησε αυτά που της είπαμε και προσπάθησε να διακόψει την σχέση της με την κοπέλα, επικεντρώθηκε στις σπουδές της και να βρει μια δουλειά».

Οριστικό τέλος

Ο πατέρας του θύματος στις επόμενες γραμμές κάνει λόγο για ένα περιστατικό που συνέβη στις αρχές του φθινοπώρου και οδήγησε όπως λέει στο τέλος αυτής της σχέσης.

«Τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε ένα περιστατικό που ταρακούνησε την κόρη μου και της έδειξε ότι αυτή η σχέση δεν είναι υγιής. Συγκεκριμένα οι γονείς της κοπέλας, προσέγγισαν την πρώην σύζυγό μου στο σπίτι της και την απείλησαν ότι αν δεν διακοπεί η σχέση της κόρης μου με την κόρη τους θα υπέβαλαν μήνυση σε βάρος της κόρης μου καθώς τη θεωρούσαν υπεύθυνη. Έτσι η κόρη μου πήρε την απόφαση να διακόψει την σχέση και μας ενημέρωσε γι’ αυτό. Μετά το περιστατικό αυτό η κόρη μου ανέφερε ότι διέκοψε κάθε επαφή με την κοπέλα, την διέγραψε από τις επαφές της και τα κοινωνικά δίκτυα κοίταξε την συνεδρία με την ψυχολόγο με δική της πρωτοβουλία, η οποία την βοηθούσε πολύ. Επιπλέον παρακολούθησε κανονικά τα μαθήματα της και ήταν σε διαδικασία εύρεσης εργασίας. Από τότε μέχρι σήμερα αυτό που γνωρίζω είναι ότι η κόρη μου δεν είχε κάποια επαφή με την κοπέλα».

Το μάθαμε απο την τηλεόραση

Την ημέρα της δολοφονίας ο πατέρας του θύματος σύμφωνα με το το protothema, είχε ραντεβού με το παιδί του στην Κηφισιά.

«Σήμερα (σ.σ. την ημέρα της δολοφονίας) στις 7 το απόγευμα είχα ραντεβού με την κόρη μου στην Κηφισιά, όμως αυτή αργούσε και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και στα μηνύματα και εγώ ανησύχησα. Κάποια στιγμή με πήρε η αδερφή μου τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι στην τηλεόραση αναφέρθηκαν στην δολοφονία που έγινε στο Μαρούσι στην μεγάλου Αλεξάνδρου και επειδή η οδός ταιριάζει με την οδό της κοπέλας πήγα προς το σημείο. Όταν έφτασα εκεί ενημερώθηκα από τους αστυνομικούς ότι η κόρη μου ήταν νεκρή και ότι δράστιδα ήταν η φίλη της. Επιθυμώ την ποινική δίωξη της κοπέλας για τη δολοφονία της κόρης μου».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.