Rolex: Τρόμος στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας - Έτσι έκαναν ριφιφι οι δράστες

featured image


Σε κέντρο ανομίας και κακοποιών έχει μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας, την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος περιορίζεται στο να δίνει συγχαρητήρια στους αστυνομικούς, προσπαθώντας να πείσει τους πολίτες ότι είναι ασφαλείς.

Ληστείες, μαχαιρώματα και εν ψυχρώ εκτελέσεις από μαφιόζους και κυκλώματα της νύχτας, προκαλούν τρόμο και ανασφάλεια στην ελληνική κοινωνία, ενώ η ελλιπής εκπαίδευση των οργάνων της τάξης, έρχεται να προστεθεί στη ζοφερή πραγματικότητα που απέχει πολύ από το αφήγημα του κ. Θεοδωρικάκου.

Ανενόχλητοι σήμερα τέσσερις ληστές μπούκαραν στο κατάστημα της Rolex στην Κολοκοτρώνη, γύρω στις 10.30 το πρωί και αφού χτύπησαν το υπάλληλο security και απείλησαν με όπλο την πωλήτρια, άρπαξαν λεία χιλιάδων ευρώ και έγιναν καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί βρήκαν ευκαιρία να μπουν μέσα στο κατάστημα, την ώρα που έβγαινε ένας πελάτης. Οι ληστές ακινητοποίησαν τον φύλακα, αφού πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα όπλο. Έπειτα, φώναξαν στους υπαλλήλους να κάνουν ό,τι τους ζητήσουν, ενώ απείλησαν με όπλο μια γυναίκα. Όσο ο ένας από τους ληστές απειλούσε τους υπαλλήλους, οι υπόλοιπο έσπασαν τα προστατευτικά τζάμια με σφυρί και άρπαξαν 18 πανάκριβα ελβετικά ρολόγια.

Στη συνέχεια οι τέσσερις ληστές που μιλούσαν ελληνικά επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσυκλέτες που τις είχαν αφήσει δίπλα στο κατάστημα και έγιναν «καπνός».



Οι δράστες φαίνεται ότι «χτύπησαν» με «επαγγελματικό» τρόπο, σε ώρα αιχμής, στο πιο πολυσύχναστο σημείο του κέντρου. Οι κάμερες ασφαλείας τους έχουν καταγράψει, ωστόσο οι ίδιοι είχαν φροντίσει να καλύψουν καλά τα χαρακτηριστικά τους.

Μια αυτόπτης μάρτυρας, η οποία είναι υπάλληλος σε διπλανό κατάστημα περιέγραψε ότι άκουσε θόρυβο ωστόσο δεν είχε καταλάβει τι γινόταν.

«Ακούστηκε σαν να γίνεται μετακόμιση. Είπα πως μπορεί να ήταν κάποια παραλαβή, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως έσπαγαν τα τζάμια του καταστήματος εκείνη την ώρα. Όταν βγήκα έξω, είδα μια κυρία να φωνάζει ‘αυτός είναι, πιάστε τον’ κι έναν άντρα να τρέχει. Πέρα από την κοπέλα που έτρεχε, δεν είδαμε κάτι άλλο» είπε αρχικά η μάρτυρας και πρόσθεσε:

«Αρχικά νομίσαμε πως κάποια κοπέλα έκλεψαν, ωστόσο μέσα σε 5-10 λεπτά ήρθε η αστυνομία και καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται. Η αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα, 11:05 – 11:10 ήταν εδώ και είχαν αποκλείσει όλο το χώρο. Εγώ είδα μόνο μια κοπέλα να τρέχει… Αρχικά πιστέψαμε πως κάποια πελάτισα έκλεψαν μέσα στο κατάστημα. Ακούσαμε πολλή έντονη φασαρία» συνέχισε.

Η ίδια ανέφερε ότι είδε τραυματισμένο τον υπάλληλο security: «Είχαν τραυματίσει στο αυτί τον φύλακα, πιστεύω πως είναι καλά. Περιμένω να τον δω να μας πει τι συνέβη ακριβώς. Έχω ακούσει πως έχει ξαναγίνει παρόμοιο περιστατικό…».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.