Μετακόμισε στο γραφείο γιατί δεν μπορούσε να πληρώνει ενοίκιο και η εταιρεία του είπε: «Τα μαζεύεις ή απόλυση» (vid)

featured image

Ως έναν τρόπο «επανάστασης» είδε την κίνηση αυτή ο Chibuzor Ejimofor, ο οποίος όταν παρουσίασε στο TikTok το «νέο του διαμέρισμα» μάζεψε 13 εκατομμύρια προβολές.

Δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα ήθελε τα πράγματα ο Chibuzor Ejimofor, καθώς ο εργοδότης του, τον πήρε χαμπάρι… Τι έκανε ο 28χρονος; Μετέτρεψε την «καμπίνα» του γραφείου σε… διαμέρισμα και μάλιστα είχε γράψει στο TikTok «μετακομίζω από το διαμέρισμά μου στο γραφείο».

Στο βίντεο του μάλιστα με τίτλο, «τσεκάρετε το νέο μου διαμέρισμα» είχε 13 εκατομμύρια προβολές. Σε αυτό το βίντεο, ο Chibuzor τακτοποίησε τα ρούχα του, έβγαλε τον υπνόσακο του και μια χαρά κοιμήθηκε εκεί.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Η χαρά της Kpυφής π…@ν@$”: Σάλος με τα όσα είπε η Πάολα στο Mega Καλημέρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζελένσκι: O «υπηρέτης του λαού» και του… μαύρου χρήματος!

2

Αν αναρωτιέστε τώρα, γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, όπως είπε, το έκανε γιατί δεν μπορούσε να πληρώνει άλλο ενοίκιο, αλλά και γιατί, ο χώρος του γραφείου που εγκαταστάθηκε ήταν άδειος, καθώς «όλοι εργάζονται από το σπίτι, οπότε σκέφτηκα, γιατί να μην μετακομίσω εκεί;. Δεν με πληρώνουν αρκετά, επομένως, ως θέμα διαμαρτυρίας, θα ζήσω απλώς στη δουλειά μου και θα δούμε πόσο καιρό θα αποφύγω όλο αυτό (το ενοίκιο)».


Τα πράγματα βέβαια δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα τα ήθελε. Και πως θα γινόταν αυτό, θα αναρωτηθεί κανείς, από τη στιγμή που «ανέβαζε» βίντεο στο TikTok;

Τέσσερις ημέρες αφότου δημοσίευσε το βίντεο, έλαβε κλήση από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του εργοδότη του, με το οποίο τον ειδοποιούσε να μαζέψει τα πράγματά του, να καθαρίσει το γραφείο και να διαγράψει το βίντεο από τα social media αλλιώς κινδύνευε με απόλυση.

2

Μπροστά σε αυτό το τελεσίγραφο, ο Chibuzor επέλεξε να φύγει από την εταιρεία.

Επανέλαβε, πως όλο αυτό ήταν και ένας τρόπος διαμαρτυρίας, καθώς αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο σε διαμέρισμα του Σιάτλ με τον μισθό που έπαιρνε. Δηλώνει αισιόδοξος βέβαια και πλέον μένει σε Airbnb.

2

«Έχω τόσες πολλές προβολές τώρα (στο TikTok), οπότε ίσως μπορέσω να το δουλέψω και να φτιάξω το όνομά του». Παρά το γεγονός ότι απολύθηκε, είπε πως δεν κρατάει καμία κακία: «Μακάρι να με προσέγγιζαν διαφορετικά και να είχαν μια συζήτηση μαζί μου, για το αν συνέβαινε κάτι πιο σοβαρό από άποψη χρημάτων», είπε στο Insider: «Ωστόσο τους καταλαβαίνω 100%».

Η New York Post απευθύνθηκε στην εταιρεία η οποία απάντησε για το περιστατικό: «Λόγω ανησυχιών, σχετικά με το απόρρητο πληροφοριών του προσωπικού, η εταιρεία δεν μπορεί να αποκαλύψει θέματα σχετικά με νυν ή πρώην υπαλλήλους της, χωρίς τη ρητή άδεια των εργαζομένων».

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.