Η Νικολούλη ανατρέπει όσα ξέραμε για το μυστήριο της Πάτρας – Βρήκε αυτόπτη μάρτυρα

featured image

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου στην εξιχνίαση της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο έχει ριχθεί η Αγγελική Νικολούλη.

Πρόκειται για μια υπόθεση που μας έχει σοκάρει από την πρώτη στιγμή. Κανείς όμως δεν μπορεί να βγάλει άκρη και να δώσει σίγουρες απαντήσεις για τις αιτίες θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα.

Νέα στοιχεία αναδεικνύονται σε καθημερινή βάση αναφορικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η κάθε λεπτομέρεια και η κάθε πληροφορία ίσως αποτελέσει τη λύση του μυστηρίου για τους θανάτους της Ιριδας, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, τις τρεις αδερφές που έφυγαν μέσα σε 32 μήνες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


H Αγγελική Νικολούλη φέρνει αποκαλυπτικά στοιχεία για τον θάνατο των παιδιών

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ»  αυτήν την Παρασκευή θα φέρει νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα.

Μάρτυρες «κλειδιά» θα σπάσουν τη σιωπή τους ενώ θα μιλήσει ο άνθρωπος που ήταν μπροστά στο τραγικό συμβάν της Τζωρτζίνας. Ταυτόχρονα θα μιλήσουν ιατρικές και αστυνομικές πηγές ενώ θα αποκαλυφθεί που εστιάζουν την έρευνα οι Αρχές.

Μιλάμε για τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα πέρα από την ίδια της οικογένεια που θα μιλήσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά.

Δείτε το βίντεο

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.