Ελένη Μενεγάκη: “Δεν μπορώ ώρες-ώρες, είναι πολύ δυσάρεστα τα πράγματα, πολύ σκληρά”

featured image

Η Ελένη Μενεγάκη καθημερινά μέσα από την εκπομπή της, αφήνει ένα δικό της σχόλιο για τα όσα εκτυλίσσονται στη χώρα και για τα μείζονα θέματα της επικαιρότητας.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» δήλωσε στην εκπομπή της: «Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό, καλώς ή κακώς, αυτά που διαβάζουμε στα sites και τις ειδήσεις που ακούμε από τις ενημερωτικές εκπομπές είναι πολύ δυσάρεστα πράγματα. Πολύ σκληρά. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Δεν σας φορτίζουν; Εγώ δεν μπορώ ώρες-ώρες με αυτά που παρακολουθώ. Δεν χρειάζεται να συμβαίνουν πράγματα μέσα στο σπίτι σου για να περνάς στενοχώρια ή για να αγχώνεσαι. Μπορεί να αγχώνεσαι και για άλλους ανθρώπους».

Ελένη Μενεγάκη: Πώς σχολιάζει η παρουσιάστρια τα θέματα της επικαιρότητας


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Μπορείς να στενοχωριέσαι για άλλους ανθρώπους κι ας μην τους ξέρεις. Ας μην είναι μέσα στην οικογένειά σου. Εγώ νομίζω ότι καθημερινά παίρνουμε και ρουφάμε στενοχώριες από γύρω μας. Το πώς όλα αυτά γράφουν μέσα μας, τι να πω. Ο κάθε άνθρωπος είναι και διαφορετικός. Είμαστε και άνθρωποι…» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια σχολίασε τη σοκαριστική φωτογραφία που απεικονίζει μία τραυματισμένη μάνα από την Ουκρανία που θήλαζε το μωρό της.

«Όταν είδα αυτή τη φωτογραφία, λέω “Θεέ μου, τι βλέπουμε; Τι συζητάμε; Τι στενοχώριες; Τι βάρη είναι αυτά;”. Όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις προβλήματα, βέβαια υπάρχουν ωραία πράγματα, αυτά όμως γράφουν μέσα μας ακόμα κι αν δεν γίνονται μέσα στο δικό σου σπίτι» είπε καταλήγοντας.

Δείτε το βίντεο:

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.