Φωτογραφία-ντοκουμέντο δείχνει τις μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας

featured image

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, των οποίων οι θάνατοι σημειώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ τους.

Αυτή τη φορά, μια φωτογραφία στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» βάζει «φωτιά» σε ότι αφορά στο τελευταίο παιδί που πέθανε της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα, την μικρή Τζωρτζίνα.

Ειδικότερα πρόκειται για μια φωτογραφία ντοκουμέντο, την οποία έπαιξε η εκπομπή και δείχνει τις μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας, όταν ήταν εκτός νοσοκομείου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

xeritzo


Οι μελανιές και το αναπηρικό αμαξίδιο

Οι μελανιές αυτές προήλθαν από το αναπηρικό αμαξίδιο στο οποίο καθόταν η Τζωρτζίνα σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι γονείς και ζήτησαν εξηγήσεις από το κέντρο αποκατάστασης.

Ερωτηθείς ο κ. Λέων για το θέμα είπε: «Πρώτα πολλά φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις. Ωστόσο, όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μια σχετική αποδεικτική σημασία για εμάς… Αυτή η φωτογραφία αν δεν αμφισβητείται από κανένα η φωτογραφία, προφανώς θα πρέπει να την μελετήσει και κάποιος ειδικός».

Και συμπλήρωσε σε ότι αφορά στο αναπηρικό αμαξίδιο: «Τα μέσα αυτά έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλούν τραύματα και κακώσεις».

Αναφορικά με το διαφορετικό χρώμα στις μελανιές ο ιατροδικαστής κ. Λέων είπε: «Σε κάθε εκχύμωση βλέπουμε το μέγεθός της, το βάθος και όντως ένα πράγμα που βλέπουμε είναι το χρώμα τους και κάποιες από τις εκχυμώσεις είναι πιο κόκκινες. Πιθανώς να έχουν προκληθεί διαφορετικές μέρες».

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.