Θρίλερ στην Πάτρα – Η υπόθεση “δέθηκε”. Έρχονται συλλήψεις μέχρι την Τετάρτη!

featured image

Οι Αρχές προσπαθούν εδώ και καιρό να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και να απαντήσουν στο γιατί τα τρία κοριτσάκια έφυγαν από τη ζωή. Η αστυνομία  έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο όμως προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Ωστόσο η πληροφορία θέλει την Τετάρτη ώς την ημέρα που θα δούμε τις πρώτες συλλήψεις για την υπόθεση που έχει ταράξει όλο το Πανελλήνιο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

Οι περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας,  συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και ερευνάται και εάν ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε αυτό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα και -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη- έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιού.


Διερευνάται όμως εάν αυτές οι ουσίες, ταιριάζουν και ποσοτικά με την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε το 9χρονο κοριτσάκι. Για την υπόθεση μίλησε στο MEGA και η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, τονίζοντας ότι «Εάν βρεθεί ότι έχει χορηγηθεί υπερβολική δόση φαρμάκων ή ένδειξη βαρέων μετάλλων τότε πρόκειται για εγκληματική ενέργεια».

Έχει καταλήξει η αστυνομία σε ένα συμπέρασμα, προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Η αστυνομία ξέρει. Πέραν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων, όπως και η μαρτυρία της εργαζόμενης του νοσοκομείου.

«Το πόρισμα του ιατροδικαστή, είναι ένα από τα στοιχεία που μπορεί να στηριχθεί ο Εισαγγελέας για να ασκηθεί ποινική δίωξη, εφόσον, αποδειχθεί ασφυκτικός βίαιος θάνατος, αποστέρηση οξυγόνου. Σε συνάρτηση και σε σχέση με τις μαρτυρικές καταθέσεις που δείχνουν ότι κάποιος είναι ύποπτος να έχει διαπράξει ένα έγκλημα, ο Εισαγγελέας θα καταλήξει στο άτομο που θα ασκήσει την δίωξη», συμπλήρωσε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά. «Για την 9χρονη Τζωρτζίνα, οι γιατροί δεν έχουν υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου», κατέληξε.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.