Ζελένσκι: «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει και τότε θα’ ναι αργά»

featured image

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μίλησε ο Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky News, απευθύνοντας για άλλη μία φορά έκκληση στη Δύση.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας μιλώντας την περασμένη Τετάρτη ανέφερε ότι η χώρα του δεν μπορεί να σταματήσει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας μόνη της, σημειώνοντας ότι τα έθνη πρέπει να δράσουν τώρα πριν να είναι «πολύ αργά», ενώ επανέλαβε την έκκλησή του να επιβάλει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.


Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Τι δήλωσε για τη Δύση και για το ενδεχόμενο απαγόρευσης πτήσεων

Στη συνέχεια ερωτηθείς για τις ανησυχίες της Δύσης σχετικά με το ενδεχόμενο μιας ζώνης απαγόρευσης πτήσεων που θα κλιμακώσει τη σύγκρουση και θα επιφέρει μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία που θα την επιδεινώσει, είπε: «Χειρότερα για ποιον; Για τις οικογένειές μας; Όχι… Γι’ αυτούς…; Ποιος ξέρει; Κανείς δεν ξέρει. Αλλά ξέρουμε ότι ακριβώς αυτό τώρα είναι πολύ κακό. Και στο μέλλον θα είναι πολύ αργά».

«Πιστέψτε με, αν παραταθεί, θα δείτε… θα κλείσουν τον ουρανό αλλά θα χάσουμε εκατομμύρια ανθρώπους» και πρόσθεσε: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει και μόνο τότε θα δημιουργήσετε μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων – αλλά θα είναι πολύ αργά». Ο ίδιος ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις «μπορούν να μας καταλάβουν, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να κερδίσουν» και συμπλήρωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν «θα πάει κατευθείαν στην κόλαση» κατέληξε.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.