Έντονος τσακωμός Παπαδόπουλου-Αυγερινού στο δελτίο ειδήσεων, τη στιγμή των βομβαρδισμών στο Κίεβο

featured image

Έντονος τσακωμός μεταξύ του Γιάννη Παπαδόπουλου και του Θανάση Αυγερινού, σημειώθηκε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN, τη στιγμή των βομβαρδισμών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας.

Όλα ξεκίνησαν από την είδηση που μετέδωσε η Αλεξία Τασούλη στο δελτίο ειδήσεων για βομβαρδισμό του καθεδρικού ναού, την οποία δεν επιβεβαίωνε η ρωσική πλευρά.

Έντονος τσακωμός για τη διασταύρωση των ειδήσεων


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ιβάν Σαββίδης: Θα φιλοξενήσει στο Πόρτο Καρράς τους Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δεν τα κατάφερε η Βίκυ – Νεκρή μπροστά στην κόρη της απο τα “βόλια” του Πυγμάχου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Πούτιν πολεμά το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum για να μας σώσει – Του οφείλουμε μία συγγνώμη»

«Να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις», υπογράμμισε ο Θανάσης Αυγερινός, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να σημειώνει ότι «είδηση από Ουκρανό αξιωματούχο θα μεταδώσουμε Θανάση μου, από Ιαπωνέζο θες να μεταδώσουμε;».

«Δεν γίνεται να αυτολογοκρινόμαστε, η Αλεξία Τασούλη είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν δεν αποδειχθεί αληθές θα έχει κάνει λάθος αυτός που το είπε και θα το έχει μεταφέρει λάθος σε όλο τον πλανήτη», συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

«Ζούμε σε συνθήκες πολέμου, υπάρχει ανάγκη για εξακρίβωση», κατέληξε ο Θανάσης Αυγερινός. [/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.