Στην περίπτωση πολέμου μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, θα είμαστε μόνοι μας!

featured image

Σε διαφορετική γραμμή από αυτήν του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος προσπάθησε να πείσει ότι η αποστολή όπλων στην Ουκρανία θα μας εξασφαλίσει τη βοήθεια των συμμάχων στο NATO, εμφανίστηκε ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος.

Ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής μιλώντας στον Ant1 δήλωσε ξεκάθαρα ότι σε περίπτωση που γίνει πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα – Τουρκία, η χώρα μας είναι μόνη της!

«Στην Ουκρανία γίνεται ότι θα συμβεί και στην Ελλάδα σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία», ανέφερε o Άγγελος Συρίγος καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του Μητσοτάκη ότι η χώρα μας δεν είναι απομονωμένη και ότι έχει συμμάχους σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Το δικό σου πέθανε πουτάν@ ενώ το δικό μου ζει”

«Είναι ένα μεγάλο μάθημα που πρέπει να έχουμε εμείς υπόψη μας. Σε περίπτωση που κάποια χώρα υποχρεωθεί να πολεμήσει, ο κανόνας είναι ότι είναι μόνη της» συνέχισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε: «Εμείς πολεμάμε, κανένας δε θα έρθει να πολεμήσει στον πόλεμο τον δικό μας. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις σαν χώρα, κι αυτό αποδεικνύεται στην Ουκρανία».

Μάλιστα στη συζήτηση έλαβε μέρος και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης ο οποίος μετά την παρέμβαση του υφυπουργού σχολίασε: «Αυτό που μάθαμε σήμερα είναι πολύ ενδιαφέρον. Θα είμαστε μόνοι μας, τότε γιατί είμαστε στο ΝΑΤΟ; Αφού είμαστε μόνοι μας τότε αυτός ο οπλισμός που στείλαμε στην Ουκρανία τελικά βοήθησε την ελληνική ομογένεια; Αυτοί τελικά οι τυχοδιωκτισμοί της κυβέρνησης βοηθούν το εθνικό συμφέρον;» διερωτήθηκε.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.