Μακελειό στην Ανδραβίδα: «Ο παππούς έπαθε εγκεφαλικό και η γιαγιά δεν ξέρει ότι έχασε κόρη και εγγόνια»

featured image

Το έγκλημα στην Ανδραβίδα με θύμα μία τετραμελή οικογένεια έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο ειδικά μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου.

Όπως αποκάλυψε η ξαδέρφη της 37χρονης από την Ανδραβίδα στην εκπομοπή “Το Πρωινό”, τους έκοβε το ρεύμα για να μπορέσει να πληρώσει τα ενοίκια που χρωστούσε.

«Η αδερφή της την έψαχνε και ήταν η πρώτη που έλεγε ότι ο σπιτονοικοκύρης είναι αυτός που τους το έκανε αυτό. Αυτός τους έκοβε το ρεύμα και τους δημιουργούσε πάρα πολλά προβλήματα χωρίς να σέβεται ότι υπάρχουν μωρά παιδιά

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Αυτά που έγιναν δεν μπορεί να τα χωρέσει το μυαλό μου»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χόρευε πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες με δερμάτινο κολάν

Όσον αφορά για το εάν η οικογένειά της γνωρίζει τι έχει συμβεί η ίδια λέει πως «ο μπαμπάς της γνωρίζει με πολλά ερωτηματικά. Η μαμά της αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου γνώση ότι έχει χάσει και τα εγγόνια και το παιδί. Γνωρίζουν μόνο για τον γαμπρό τους και ότι η κόρη τους είναι στο νοσοκομείο. Ο παππούς της έχει υποστεί και κάποιο εγκεφαλικό από το σοκ.»

Τέλος ανέφερε πως το 11χρονο παιδί που έμεινε μόνο του στην Ανδραβίδα έχει υποστεί σοκ και ότι αυτό που θέλει «είναι να ταφούν τα σώματά τους με αξιοπρέπεια σπίτι τους όπως αυτό τους αξίζει και όχι όπως θανατώθηκαν».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.