Νέα μαρτυρία που καίει την Ρούλα: “Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν, καθώς η συμπεριφορά της ήταν επιθετική”

featured image

Νέα μαρτυρία από φίλη του ζευγαριού για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δίνοντας έμφαση στην σπιτονοικοκυρά της οικογένειας, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Όπως υπογράμμισε η φίλη του ζευγαριού στο Mega «γνώρισαν την σπιτονοικοκυρά το 2015, είχε γεννηθεί η Τζωρτζίνα και η σπιτονοικοκυρά, θέλοντας να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της ζωής τους, τους πρότεινε να μείνουν σπίτι της, χωρίς ενοίκιο και συγχρόνως να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει, μιας και δεν είχε οικογένεια η γυναίκα».

Μαρτυρία για τη συμπεριφορά που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην σπιτονοικοκυρά της


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Και συμπληρώνει στη μαρτυρία της για τη Ρούλα Πισπιρίγκου «το 2019, όταν άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ της Ρούλας και του Μάνου και ο Μάνος είχε φύγει στα καράβια και πλέον δεν την φρόντιζαν, η σπιτονοικοκυρά ζήτησε 200 ευρώ ενοίκιο. Τότε φέρεται πως η συμπεριφορά της Ρούλας προς τη σπιτονοικοκυρά δεν ήταν σωστή, με αποτέλεσμα η τελευταία να αναιρέσει τη “συμφωνία” τους. Μάλιστα, η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν πλέον, καθώς η συμπεριφορά της μητέρας ήταν επιθετική».


Για την εξέλιξη της σχέσης του ζευγαριού με τη σπιτονοικοκυρά, επεσήμανε «στην πρόταση του ενοικίου, το ζευγάρι της ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή, μήπως και το αγοράσουν το σπίτι, αν και δεν υπήρχαν χρήματα. Στον θάνατο της Μαλένας τους είχε βοηθήσει με τον γνωστό έρανο. Τους λυπήθηκε η γυναίκα αυτή. Μετά όμως έμαθε ότι υπήρχαν τα ταξίδια στην Καστοριά, η ξαφνική επιθυμία του Μάνου να ασχοληθεί με το τραγούδι, πράγματα τα οποία δεν της άρεσαν».

Όσον αφορά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, η οποία μολύνθηκε από κάποιο μικρόβιο, στη μαρτυρία σημειώνει «έτσι διέδιδε εδώ στην γειτονιά η ίδια η Ρούλα. Πολλές φορές και οι γείτονες είχανε πει για κάποιες φωνές από την Ρούλα προς την ιδιοκτήτρια. Από εκεί και πέρα η γυναίκα αυτή ήταν πολύ ήπιων τόνων. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είχε καρκίνο και να είχε καρκίνο δεν πεθαίνεις μέσα σε τέσσερις ημέρες, με τον καρκίνο, γιατί πήγε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο πέθανε. Δεν ενημέρωσαν κάποιον».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.