Μαρτυρία που αν ισχύει θα ”παγώσει” το Πανελλήνιο

featured image

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο την υπόθεση των μυστηριωδών θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Τι συνέβαινε στη ζωή του ζευγαριού πριν από τις απώλειες των παιδιών, καθώς και πριν αρρωστήσουν;

Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις το μεσημέρι της Τρίτης 15/3. Οι εν λόγω αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με το πόσο διαταραγμένες ήταν οι σχέσεις των δύο γονιών πριν πεθάνουν τα κορίτσια και μάλιστα ερευνώνται και από τις αρχές.

Τι συνέβαινε πριν τον θάνατο της Ίριδας Η ανάρτηση της 33χρονης που έρχεται στο φως για πρώτη φορά

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Το δικό σου πέθανε πουτάν@ ενώ το δικό μου ζει”

Στις 13 Φεβρουαρίου 2021, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανεβάζει στο facebook το εξής: «-Τι θα κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; -Θα περπατάω στον δρόμο, θα βλέπω ερωτευμένα ζευγαράκια και θα τους λέω κάποια μέρα θα χωρίσετε».

Ενδεχομένως, αυτή η ανάρτηση να έδειχνε ότι το ζευγάρι να ήταν ήδη σε διάσταση από πέρσι τον Φλεβάρη. Σύμφωνα με τη μητέρα, εκείνο το διάστημα, ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή της.

Στις 21 Μαρτίου του 2021, πεθαίνει η Ίριδα. Ο Μάνος επιστρέφει σπίτι και μένει εκεί για μία με δύο ημέρες.


Στις 6 Απριλίου, όπως είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, γίνονται συνεννοήσεις από τους δικηγόρους για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.

Στις 8 Απριλίου, έχουμε την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Στις 11 Απριλίου, η Τζωρτζίνα παθαίνει την πρώτη ανακοπή. Στην πρώτη ανακοπή, ο Μάνος ξαναγυρνάει στο σπίτι. Τότε τους ειδοποιούν ότι η Τζωρτζίνα είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Στις 19 Ιανουαρίου 2022, γίνεται η δεύτερη εισαγωγή της Τζωρτζίνας σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στις 29 Ιανουαρίου, δηλαδή 10 ημέρες μετά, η Τζωρτζίνα πεθαίνει.

Σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιοποίησε το T-live, ο Μάνος έχει επαφή με μία κοπέλα από την Αθήνα από τον Δεκέμβριο του 2021, περίπου ενάμιση μήνα πριν από τον χαμό της Τζωρτζίνας. Θρίλερ στην Πάτρα-Πριν Λίγο: Μαρτυρία που αν ισχύει θα ”παγώσει” το Πανελλήνιο«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι. Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο μάρτυρας στην εκπομπή του Alpha.

Τα όσα είπε ο εν λόγω μάρτυρας, επιβεβαιώνονται και από τη 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μαζί με τον Μάνο. Έχει μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Γνωρίζω ότι μένει με μία φίλη του. Δεν είναι μόνοι τους, μένουν και άλλοι μαζί. Εγώ γνωρίζω ότι είναι μία κοπέλα που τον φιλοξενεί. Τον φιλοξενεί για οικονομικούς λόγους. Εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα. Τώρα, αν αυτή η φίλη του είναι και σχέση του δεν το γνωρίζω εγώ.

Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι που έχασε τα τρία του παιδιά ήταν σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.