Η Ουκρανία τρομοκρατεί τους Γάλλους με βίντεο όπου ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν… το Παρίσι!

featured image

«Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι ολόκληρη η Ευρώπη…», υποστηρίζει το ουκρανικό κοινοβούλιο

Στην… τρομοκρατική προπαγάνδα αποφάσισαν, ως φαίνεται, να καταφύγουν οι Ουκρανοί, προκειμένου να πιέσουν ακόμη περισσότερο τη Δύση στο να τους στηρίξει με κάθε τρόπο ενάντια στη ρωσική εισβολή.

Πιο συγκεκριμένα, με ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από την ουκρανική Βουλή, η Ουκρανία στέλνει με έναν ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο το δικό της μήνυμα προς τους Δυτικούς ηγέτες, ενισχύοντας τις συνεχείς εκκλήσεις του προέδρου της Βολοντιμίρ Ζελένσκι για «κλείσιμο» των ουρανών, καθώς δείχνει ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη να βομβαρδίζουν… τον Πύργο του Άιφελ, αλλά και την Όπερα του Παρισιού στη Γαλλία!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κάτι ξαναψήνεται: Κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς – Άναυδη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύνδρομο 70ρηδων αυτό που λέει η μητέρα ότι είχε η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς

«Ο διάσημος πύργος του Άιφελ ή η Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο θα μείνουν όρθια στους συνεχείς βομβαρδισμούς των Ρώσων; Πιστεύετε ότι δεν σας αφορά; Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ρωσία δεν σταματά με τίποτα», γράφει το ουκρανικό κοινοβούλιο στη λεζάντα. «Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς», καταλήγει το βίντεο, επαναλαμβάνοντας τη διάσημη, πλέον, ρήση του Ουκρανού προέδρου.

  • Δείτε το βίντεο… με δική σας ευθύνη:

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.