Άδωνις Γεωργιάδης: «Εγώ δεν θέλω να πάρω επίδομα, θέλω να βοηθήσω το κράτος μου να μείνει όρθιο»

featured image

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Open βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Ερωτηθείς για τα μέτρα ενίσχυσης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και αφορούν τις οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες υποστήριξε ότι δεν πρέπει να επικρίνεται η κυβέρνηση που βοηθά τους αδυνάτους.

«Για μένα, για τον εαυτό μου θα μιλήσω, δεν θέλω να πάρω επίδομα, θέλω να πληρώσω και να μείνει το κράτος όρθιο κ. Παπαδόπουλε» υποστήριξε ο ίδιος απευθυνόμενος στον παρουσιαστή. «Δεν θέλω να ξέρω ότι στάθηκα η αιτία για να βυθιστεί το κράτος μου», πρόσθεσε. «Όλοι μας θα πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που δεν τα φέρνουν βόλτα. Οι υπόλοιποι που μπορούμε θα βάλουμε λίγο πλάτη γι αυτούς που δεν μπορούν. Αυτό λέγεται κοινωνική αλληλεγγύη», συμπλήρωσε.


Η απάντηση προκάλεσε αίσθηση τόσο στην Πόπη Τσαπανίδου όσο και στον Γιάννη Παπαδόπουλο καθώς η ερώτηση και των δύο ήταν ότι «τα μέτρα ισχύουν για τους αδύναμους. Τα υπόλοιπα νοικοκυριά τι θα απογίνουν

Οι παρουσιαστές επέμειναν και τότε ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «οι υπόλοιποι θα βάλουμε πλάτη για να μην οδηγηθούμε σε ένα νέο μνημόνιο. Εγώ ως υπουργός Ανάπτυξης ποτέ δεν πρόκειται να ρισκάρω τη χώρα μου».



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.