«Η Ρωσική ελίτ θέλει να εξοντώσει τον Πούτιν, δεν αποκλείεται δηλητηρίαση, ασθένεια ή ατύχημα»

featured image

Το «ArmyInform» αποκαλύπτει σχέδιο της Ρωσικής ελίτ να εξοντώσει εκ των έσω τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Την έντονη δυσαρέσκεια της ρωσικής ελίτ στο πρόσωπο του Βλάντιμιρ Πούτιν, αποκαλύτει το site «ArmyInform», αναφέροντας πως εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο της δηλητηρίασης, της ασθένειας ακόμα και του ατυχήματος, προκειμένου να βγει από την μέση.

Βέβαια, επειδή όπως γίνεται σε κάθε πόλεμο (και ειδικά σε αυτόν με την εισβολή στην Ουκρανία), η προπαγάνδα και η στοχευμένη παραπληροφόρηση χτυπάει… κόκκινο, ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν κάτι τέτοιο όντως ισχύει. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το συγκεκριμένο site που το δημοσιεύει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει έδρα το Κίεβο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

Όπως αναφέρεται λοιπόν «η επιχειρηματική και πολιτική ελίτ συγκροτεί μία ομάδα προσώπων που είναι αντίθετη με τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Στόχος είναι η απομάκρυνσή του από την εξουσία το συντομότερο δυνατό και η αποκατάσταση των οικονομικών δεσμών με την Δύση που καταστράφηκαν με τον πόλεμο», αναφέρει αρχικά.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει πως «Ένα μέρος της, θεωρεί τον Ολεκσάντρ Μπόρτνικοφ διάδοχο του Πούτιν. Ο Μπόρτνικοφ πρόσφατα καθαιρέθηκε από τον Ρώσο δικτάτορα, λόγω των μοιραίων υπολογισμών της FSB στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας. Ο Μπόρτνικοφ και το τμήμα του ήταν υπεύθυνοι για την ανάλυση του ουκρανικού πληθυσμού και του ουκρανικού στρατού».

Όσον αφορά τον τρόπο που θα χάσει την εξουσία του ο Βλάντιμιρ Πούτιν, αναφέρεται: «Δεν αποκλείεται δηλητηρίαση, ξαφνική αδιαθεσία ή άλλο «ατύχημα»»

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.