Θρίλερ στην Πάτρα – Νοσηλεύτρια «καρφώνει» την Πισπιρίγκου. «Ερχόταν με μαγιό»

featured image

Η νοσηλεύτρια αποφασίζει να μιλήσει για την 33χρονη μητέρα και την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα…

Η νοσηλεύτρια έζησε τη μάχη της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας από την Πάτρα, που πέθανε τελευταία, τον περασμένο Ιανουάριο. Όπως λέει από τότε της έκαναν εντύπωση διάφορα πράγματα που τώρα τα συνδυάζει στο μυαλό της. Υποστηρίζει πως η 33χρονη μητέρα ήταν αδιάφορη σε βαθμό προκλητικό. Πήγαινε στο νοσοκομείο με μαγιό και έλεγε ακόμα και στους γιατρούς, ότι επρόκειτο να πάει για μπάνιο στη θάλασσα. Όλα αυτά την ώρα που η 9χρονη έδινε μάχη για τη ζωή της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

Αίσθηση προκαλούν οι αναφορές από πρόσωπα που φέρονται να είχαν επαφές με την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, σχετικά με την συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας, ακόμη και την περίοδο που ένα από τα κορίτσια της νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.


Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε μια γυναίκα που εμφανίστηκε ως νοσηλεύτρια και ισχυρίστηκε πως το διάστημα που η μεγάλη κόρη της, Τζωρτζίνα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, η μητέρα της εμφανιζόταν στο θεραπευτήριο φορώντας μαγιό και λέγοντας στις νοσηλεύτριες πως το απόγευμα δεν θα βρισκόταν κοντά στο παιδί της, επειδή θα πήγαινε για μπάνιο στην θάλασσα!

Στην εκπομπή μίλησαν δημοσιογράφοι από την Πάτρα και ανταποκριτές, κάνοντας λόγο για έκδοση τουλάχιστον ενός εντάλματος σύλληψης ή προσαγωγής, ίσως και εντός της ημέρας, για την πολύκροτη υπόθεση που απασχολεί όλη την Ελλάδα.

Ακόμη, μίλησε στην εκπομπή φιλικό πρόσωπο των γονιών των νεκρών αδελφών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η μητέρα των κοριτσιών «πίστευε πολύ σε μάγια και σε γλωσσοφαγιά. Μετά τον θάνατο της Μαλένας έλεγε ότι κάποιοι της έκαναν μάγια και «χάθηκε» το παιδί».

Πολλές συζητήσεις στην εκπομπή προκάλεσε και το ντοκουμέντο που προβλήθηκε την Δευτέρα στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Iδιοκτήτρια κέντρου αποκατάστασης μετέφερε διάλογο που είχε με την μητέρα, ενώ το κορίτσι της ήταν σε δεινή κατάσταση και δεν τρεφόταν κανονικά, με την μητέρα να επιμένει να φροντίσει το κέντρο το παιδί, παρότι ενημερώθηκε πως λόγω απουσίας της εξειδικευμένης νοσηλεύτριας, αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Στην αποστροφή της ιδιοκτήτριας του κέντρου πως «εγώ δεν μπορώ ούτε νερό να δώσω στο κορίτσι», η μητέρα της απάντησε, όπως ισχυρίστηκε, πως για το διήμερο, «δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό. Δεν έχει και 40 βαθμούς Κελσίου έξω». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.