Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει την Ελλάδα

featured image

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και της πρωτοφανούς επίθεσης κατά της Ελλάδας βρίσκεται η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα.

Η 47χρονη «σιδηρά» κυρία του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Βλαντιμίροβα Ζαχάροβα είναι γόνος οικογένειας Ρώσων διπλωματών. Η ίδια γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1975 στη Μόσχα, ενώ σε ηλικία 6 ετών, έφυγε με την οικογένεια της για το Πεκίνο αφού ο πατέρας της, Βλαντιμίρ Ζαχάροφ, διορίστηκε στη σοβιετική πρεσβεία και επέστρεψε στη Ρωσία το 1991, μετά την ανατροπή της Σοβιετικής Ένωσης.

Η Μαρία Ζαχάροβα αποφοίτησε το 1998 από τη Σχολή Διεθνούς Δημοσιογραφίας στο MGIMO στον τομέα των ανατολίτικων σπουδών και της δημοσιογραφίας, ενώ έχει και έχει και διδακτορικό στις Ιστορικές Επιστήμες. Είναι παντρεμένη με τον Αντρέι Μακαρόφ και έχει μια κόρη 12 ετών.

Μαρία Ζαχάροβα: Η επαγγελματική πορεία της «σιδηράς» κυρίας και οι αναρτήσεις στο Instagram


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έκανα τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος»: Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για την πλαστική στο στήθος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα με 7 λέξεις: «Με αυτήν την κίνηση ο Ζελένσκι πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του»

Η Μαρία Ζαχάροβα από το 2003 έως το 2005, έχει διατελέσει γραμματέας Τύπου της Μόνιμης Αποστολής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, όπου και γνώρισε τον σύζυγό της Αντρέι Μακαρόφ. Από το 2008 έως το 2011, εργάστηκε στο Τμήμα Πληροφοριών και Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Από το 2011 έως τις 10 Αυγούστου 2015, η Ζαχάροβα ήταν Αναπληρώτρια Προϊστάμενη του Υπουργείου Πληροφοριών και Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η Μαρία Ζαχάροβα διορίστηκε διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών και Τύπου με εντολή του Υπουργείου Εξωτερικών στις 10 Αυγούστου του 2015 και έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του τμήματος που κατείχε αυτήν τη θέση.

Η ίδια αξίζει να αναφέρουμε πως είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media της, όπου και μοιράζεται διάφορες στιγμές μερικές από την καθημερινότητά της που δεν συνηθίζουν άτομα από τον πολιτικό χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες της:

Μαρία Ζαχάροβα


VIEW THIS POST ON INSTAGRAM

A POST SHARED BY MARIA ZAKHAROVA (@MZAKHAROVAMID)

 

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.