«Να μην κυκλοφορούν ελεύθερα οι ανεμβολίαστοι» λέει ο Βασιλακόπουλος

featured image

Νέο αντιδημοκρατικό παραλήρημα!

Την ώρα που οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης καταργούν η μία μετά την άλλη τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κάνει come back με νέο παραλήρημα.

Ο υπέρμαχος των προστίμων και του διχασμού της κοινωνίας, ο οποίος στο παρελθόν έφτασε στο σημείο να ζητήσει μέχρι και… φυλακή για όσους δεν εμβολιάζονται, καταπατώντας κάθε έννοια της δημοκρατίας, τώρα επέστρεψε ζητώντας να αποκλειστούν από κάθε δραστηριότητα οι ανεμβολίαστοι.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζαλίστηκε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο λογαριασμός ρεύματος μου έπεσε από τα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ αποκαλύψεις από την Έλενα Κρεμλίδου – “Οκτώ φορές σ3ξ τη μέρα και…”

Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για το ενδεχόμενο κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ο Βασιλακόπουλος ζητά να διατηρηθεί, παρά το γεγονός ότι έχει αποδειχτεί περίτρανα από άπειρες επιστημονικές μελέτες ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, νοσούν και μάλιστα καταλήγουν στις ΜΕΘ!

«Λάθος να κυκλοφορούν ελεύθερα» είπε για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, και ζήτησε «να μην καταργηθεί το πιστοποιητικό» σχολιάζοντας λανθασμένη την πρόταση του Γκίκα Μαγιορκίνη για την κατάργηση των πιστοποιητικών.

Μάλιστα, ο Δρ. Τρόμος έφτασε στο σημείο να κάνει και πολιτική ανάλυση, αναφέροντας ότι εάν έρθει η κατάργηση θα γίνουν… εκλογές: «μου θυμίζει περισσότερο ότι πλησιάζουν εκλογές αν γίνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν πρέπει να ναι κανείς δυσαρεστημένος στη χώρα μας» ανέφερε.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.